üye tanımı yapıldı :)

arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorum :)

fluance tom tom dıjıtal hız gostergesi hakkında bırı yardımcı olabilir mi lütfen arkadaşlar

ne istiyorsun kardeşim sor

öncelikle ilginden dolayı teşekkür ederim kardeş:) bende 2012 fluance var 1.5 dcı dynamıq navıgasyonlu aldım fakat carmınat mı lıve mı bılmıyorum nasıl ogrene bılırım

öncelikle ilginden dolayı teşekkür ederim kardeş:) bende 2012 fluance var 1.5 dcı dynamıq navıgasyonlu aldım fakat carmınat mı lıve mı bılmıyorum nasıl ogrene bılırım
bende bilmiyorum nası öğreneceğini, çıkar ilişkisinden önce(kaç gündür üyesin siteye 1 gr. yazın yok bu başlıktan başka) insanlara hitap öğrenmeyi öğren öyle gel... hatta şöyle ekliyim; BÜYÜYÜNCE ÖĞRENİRSİN.. Live mi? carminat mı?

ne şaçmalıyorsun sen saygısızlıgı sen yapıyosun benım yazılar hep teşekkür lü ne hitabından bahsedıyosun bı yardım ıstedık edıyosan et yoksa neyın davasını yapıyosun ki

benım bu sıteyı bulmamın uye olmamın sebebı bu konu bu konuda benı aydınlatın bı bakalım daha sonra bende sıte ıcın elımden gelenı yaparım elbet

ne şaçmalıyorsun sen saygısızlıgı sen yapıyosun benım yazılar hep teşekkür lü ne hitabından bahsedıyosun bı yardım ıstedık edıyosan et yoksa neyın davasını yapıyosun ki

Öncelikle yaşlara bak sonra hitap et demek istendi heralde... sen 19, karşındaki abim 29 yaşında ve kardeş demişin, o dur yani problem! daha sakin forumlar...

ama bunun için boyle parlamasına gerek yoktu ben yaşdan dolayı gostermem gereken saygıyı gosterırım ama bu forumda kardeşlik anlayışı yok galıba

Bugüne kadar navigasyon cihazım olmadığından cihazların çaışma sistemi hakkında bilgim bulunmuyor. Aşağıdaki eklediğim linkten belki sorunuzun cevabını bulabilirsiniz. Size netten bultuğum TOMTOM destek numarasınıda yazıyorum. 02123569709.

[video]http://www.renault-multimedia.com/tr_TR/carminat-navigation-gps/[/video]

Forumumuz hakkında kişisel düşüncem: Çok dostane, canlı bir forumuz var. Birçok kez bilmediklerimi doğru ve hızlıca öğrenme şansım oldu. Aynı şansa sizinde sahip olmanız dileğiyle faydalı ve bol paylaşımlı, keyifli forumlar diliyorum Fatih arkadaşım.

Son düzenleme:

benım bu sıteyı bulmamın uye olmamın sebebı bu konu bu konuda benı aydınlatın bı bakalım daha sonra bende sıte ıcın elımden gelenı yaparım elbet

Hitap tarzındaki samimiyet yanlış anlaşılmış,profil alanındaki yaş bölümünü olası yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için ekledik,10 yaş büyüğümüze kardeşim dersek elbette yanlış anlaşılabiliriz,buna biraz dikkat edersek sıkıntı olmaz Fatih...:eyv

anlıyorum mustafa agbi saten ben yaşca buyugume saygısızlık yapacak kadar cahıl degılım ordakı kardes den kastım kucukluk degıl samımıyettır neyse artık olur boyle yanlıs anlasılmalar ben unuttum gıttı artık bu arada mesut agbı sanada tesekkurler paylasım ıcın keyıflı forumlar herkeze

Geri