mais' in bu konuya ne kadar duyarlı olursa buradaki üyeler de mais' e o kadar bağlı kalırlar sonuçta başka markalar da var !!!

Aynen bunlar karşılıklı.

o zaman yazın otomatigi kullanıyoruz kışın eller serbesti hehe kışın cam açacak halimiz yok :D
bbugün 2012 megane 3 sport toruer de denedim kapanıyor ama eller serbest iptal oluyor :) karar sana kalıyor ya eller serbest yada otomatik camlar. ben otomatigi tercih ederim :)

Evren bey konu süper camlar gerçekten sorun oluyor ve ben bundan önce fiorino kullandim onda cam otomatik kapatma özellik olarak vardi ve fuluance olmamasi çok ilginç bir olay zaten.

Evren bey konu süper camlar gerçekten sorun oluyor ve ben bundan önce fiorino kullandim onda cam otomatik kapatma özellik olarak vardi ve fuluance olmamasi çok ilginç bir olay zaten.

Bakalım bizlerde sabırsızlıkla p.tesiyi bekliyoruz. umarım güzel sonuclar alırız.Bu arada sizinle tanışmadık daha önce hem Fluence kullanıcısısınız hemde Ankaradasınız.. bu büyük kayıp bence :)

Bakalım bizlerde sabırsızlıkla p.tesiyi bekliyoruz. umarım güzel sonuclar alırız.Bu arada sizinle tanışmadık daha önce hem Fluence kullanıcısısınız hemde Ankaradasınız.. bu büyük kayıp bence :)[/QUOTE

FULUANCE 2010 1.6 PRIVILAGE OTOMATİK-LPG 10.Z.0036 KULLANICISIYIM ŞU AN GÖREVİM İCABI BALIKISİR - BURHANİYE DE GÖREVLİYİM ANKARADA EVİMİZ VAR FAKAT İZİNLERDE GİDİP GELİYORUM FULUANCE KULLANICISI OLARAK SİZLERİ VE FANCLUB DESTEKLİYORUM VE BÜYÜK İLGİ İLE SONUCU BENDE MERAKLA BEKLİYORUM BENDE DAHA ÖNCE BİRKAÇ KONU AÇMIŞTIM.

Bakalım bizlerde sabırsızlıkla p.tesiyi bekliyoruz. umarım güzel sonuclar alırız.Bu arada sizinle tanışmadık daha önce hem Fluence kullanıcısısınız hemde Ankaradasınız.. bu büyük kayıp bence :)[/QUOTE

FULUANCE 2010 1.6 PRIVILAGE OTOMATİK-LPG 10.Z.0036 KULLANICISIYIM ŞU AN GÖREVİM İCABI BALIKISİR - BURHANİYE DE GÖREVLİYİM ANKARADA EVİMİZ VAR FAKAT İZİNLERDE GİDİP GELİYORUM FULUANCE KULLANICISI OLARAK SİZLERİ VE FANCLUB DESTEKLİYORUM VE BÜYÜK İLGİ İLE SONUCU BENDE MERAKLA BEKLİYORUM BENDE DAHA ÖNCE BİRKAÇ KONU AÇMIŞTIM.

Ozaman Ankara ya geldiginiz ilk fırsatta oturup birer çay içelim :)

Renault Maisten gelecek yanıtı dört gözle bekliyorum. İnşallah yazılımla halledilebilecek bir uygulamadır da, herkes sorunsuz yaptırabilir :)

teşekkürler kaptan :bravo

TABİKİ ANKARA'YA GELİNCE ÇAYINIZI İÇMEYE GELİRİM EVREN BEY:eyv

Renault Maisten gelecek yanıtı dört gözle bekliyorum. İnşallah yazılımla halledilebilecek bir uygulamadır da, herkes sorunsuz yaptırabilir :)

teşekkürler kaptan :bravo

inşallah bugun cvp bekliyoruz bakalım.

TABİKİ ANKARA'YA GELİNCE ÇAYINIZI İÇMEYE GELİRİM EVREN BEY:eyv

herzaman beklerim başım üstüne :)

Geri