araba çalışır haldemi 2 kere kapama tuşuna basacağız

araba çalışır haldemi 2 kere kapama tuşuna basacağız

hayır bu konuyu konusmustuk :) sonuca göre hareket edelim bekleyelim bakalım :)

4 gözle sonucu bekliyorum

1 Haftaya kadar bu konu hakkında Mais tarafından tarafımıza haber verilecek arkadaşlar,teknik ekip bu yönde çalışmalara başlamış,umarım sizlerin istediği şekilde neticelenir...:eyv

Bizim arabada araçtan inince kendisi kitlesin ya da kitlemesin farketmez 2 kere üst üste basınca (yani katalogta süper kilit adıyla geçen sistemi devreye aldığımızda) camları kapatıyor eğer açıksa tavanıda kapatıyor.Sonuç alınırsa böyle olur heralde

Evet 1 hafta daha bekleyeceğiz sabırla :)

umarım gerçekleşir çünkü çok gerekli bir özellik ve umarım gerçekleşirse renault kartını kullanmadan(eller serbest modunda) kapatır camları eger 2 kere basıp çekecekse eller serbest sistemini devre dışı bırakacak...yani +1 ve -1 olacak privilege kullanıcıları için :eyv

umarım gerçekleşir çünkü çok gerekli bir özellik ve umarım gerçekleşirse renault kartını kullanmadan(eller serbest modunda) kapatır camları eger 2 kere basıp çekecekse eller serbest sistemini devre dışı bırakacak...yani +1 ve -1 olacak privilege kullanıcıları için :eyv

bbugün 2012 megane 3 sport toruer de denedim kapanıyor ama eller serbest iptal oluyor :) karar sana kalıyor ya eller serbest yada otomatik camlar. ben otomatigi tercih ederim :)

Aynen eller serbest devre dışı kalıyor.Çünkü aynı zamanda süper kilit sistemini aktive etmiş oluyoruz

mais' in bu konuya ne kadar duyarlı olursa buradaki üyeler de mais' e o kadar bağlı kalırlar sonuçta başka markalar da var !!!

Geri