Erica :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    erica
Aaaaa müdire hanıma tehdit ha:aytuğBak bak bak konuyu burada kapatalım haheheBen olsam gereğini hemen yapardım üsluba bak yaa şifreli tehdit hemdehehecıx cıx cıx yaw:aytuğ(selamlar Faruk kardeş:byby:aytuğ)

​Yok öyle bişey Kerem Başkan hehe

Müdür, müdür müdür? :D :D

Hoşgeldiniz.

:eyv bunca yıl ben bunu neden hiç duymadım/akıl edemedim, yabancı öğrenciler bayılacak buna :D

Usta, ünvanı-özel rütbesi olmayan ve expres,privile,vb. version yazan arkadaşlara da güzel bir ünvan ayarlasanız yani... illa bayan,kaptan,mod,admin mi olacas yani...:naber mesaj sayısına göre er-onbaşı-çvş-tğm-yzb...vb rütbe barim yazılsa da, eski-yeni ve aktif uyeler belli olsa... belli kesim ünvanlılar arasında komplex yapacam yani... ünvansızlar ne oluyor yani, konu mankeni mi diyecemiz geliyor...sonuçta onlarında ciddi katkısı oluyor sıteye...:confused: motivasyon-teşvik uygulamaları ve aktıvasyon yogunluğu için düzenleme olmalı, sanal rekabet yoğun malum, uzun vade raiting sonuçları katılımcılar,sponsorlar,reklamcılar,vb. için ilginç olabilir... :cool: etiketi sevmeyen bir milletiz malum... :slc ((alıntı mesajızdan sonra aklıma böle tuhaf fikirler geldi nıyeyse:) ünvansızlar genelde birkaç sitede koşturuyor zaten...:)) Bilgi ve gereği arz-talep olunur....:cool:

askeri ünvanlar malum farklı bir forumda mevcut, rfc kendine özgü olması daha hoş bence :eyv

Mesaj sayılarınıza göre ünvanınız değişiyor zaten,mesela senin mesaj sayına göre ünvanın Extreme...:eyv

aa kıskandım şimdi ama, araç authentique, extreme'i rütbe olarak da olsa görebilirmişim erkek olsaymışım hehe 2 bin tl fark yoktur burada değil mi, kaç mesaj fark var?:D

aaaa Faruk Bey sizde mi buradasınız, ben iş yapıyorum, asla dalga geçmiyorum hehe. Bu mesajları yazan benim fotokopimdir, klonumdur.. Asıl ben feci sıkı çalışmakta.. qw

hehe Tabii ki, hem zaten bayanlar aynı anda birçok işi yapabilirler, yemek yerken karşısındakini dinleyip yorum yapabilmek gibi:) Hem işi, hem forumu mu idare edemeyeceğiz:D

Aaaaa müdire hanıma tehdit ha:aytuğBak bak bak konuyu burada kapatalım haheheBen olsam gereğini hemen yapardım üsluba bak yaa şifreli tehdit hemdehehecıx cıx cıx yaw:aytuğ(selamlar Faruk kardeş:byby:aytuğ)

İtinayla ortalık kızıştırılır hehe

Sizin şirketi komple buraya almak lazım,daha rahat çalışırsınız...:D
Beni de o şirkete sokmak lazım hatta:D Bizde neredeyse gazeteler bile yasaklı olacak yakında, canım iş yerim :135

Faruk benden değil senden ötürü be yaa:)

askeri ünvanlar malum farklı bir forumda mevcut, rfc kendine özgü olması daha hoş bence :eyv
aa kıskandım şimdi ama, araç authentique, extreme'i rütbe olarak da olsa görebilirmişim erkek olsaymışım hehe 2 bin tl fark yoktur burada değil mi, kaç mesaj fark var :D

kidem.webp

aa kıskandım şimdi ama, araç authentique, extreme'i rütbe olarak da olsa görebilirmişim erkek olsaymışım hehe 2 bin tl fark yoktur burada değil mi, kaç mesaj fark var?:D
"clio-34"

parayla veya sırayla rütbe olurmu bilmem de... rütbe terfisi mesaj sayıları ileri aşamada baya yuksek gibi... genel olarak, milletçe ünvan-rütbe-etiket yapmayı severiz malum....:) aslında bende sevmem etiketi de...:D eski-yeni belli olsun diye yazdımdı o mesajları... neyse ustam gerekeni yaptı zati.... :cool:

Son düzenleme:
Hoş Geldiniz..
Ben soyadınızdan korktum..
Yaş için hiç bi şey diyemem bende 30umu buldum.. sanırım onluklar değiştikçe bu prikoloji değişiyo :)

hoş geldiniz iyi forumlar....

Aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar :eyv

Hoş Geldiniz..
Ben soyadınızdan korktum..
Yaş için hiç bi şey diyemem bende 30umu buldum.. sanırım onluklar değiştikçe bu prikoloji değişiyo :)

Soyadı Ergenekon olup uç nesildir asker ailesi olan bize birşey olmadı ise, korkmayın size bise olmaz.. ;) ;)

Geri