Hoş geldiniz! Sayımızın artmasına çok seviniyorum. Umarım aktif olursunuz!
Bu arada Faruk isimli kim var diye aranıyordum Görkem nickli üyeyimiş, kendisinden şimdiden gözlerini kapamasını, mesai saatleri içinde filtre takmasını ve ERica'yı görmemesini rica ediyorum :aytuğ
Aileye bir bayan üye daha kazandırdığınız için ben de size teşekkür ederim
Katılıyorum!
hehe hehe Yönetim hemen işaretliyor sormayın, dikkat bayan üye diye mi bilemiyorum hehe Şaka bir yana benim gibi bir acemiye bile anlayışla yaklaşan bir forum burası, 1 aydır buradayım ama sanki çok uzun zamandır buradaymışım gibi geliyor.
Ben de 30 a takıldım 2 senedir, işin güzeli aaa 30 musun diye şaşırmaları, sonra tabii gaza gelip 32 olduğumu söyleyince yüzlerdeki ifade paha biçilemez
Usta, itiraf et ünvan falan yok bize, direk bayan üye değil mi?
hehe
hehe
Çok teşekkür ederim. Yaş konusunda takıntım olmasa da yazı ile yazınca "uff" dedirtti bana
Evet Faruk Bey ile aynı işyerinde çalışmaktayız. Aktif olmayı ummaktayım ancak bu aktiflik Faruk Bey ile aynı yerde çalıştığımızdan ve iş arasında kaçamak girişlerimi saklama girişimim ile nasıl çakışmayacak onun düşüncesindeyim.
Bu arada Faruk isimli kim var diye aranıyordum Görkem nickli üyeyimiş, kendisinden şimdiden gözlerini kapamasını, mesai saatleri içinde filtre takmasını ve ERica'yı görmemesini rica ediyorum :aytuğ
Hoşgeldiniz..ailemize..siz değerli şahsiyeti aramızda görmekten onur duyarız.. Saygılar...
Aileye bir bayan üye daha kazandırdığınız için ben de size teşekkür ederim
Umarım ki her alanda sayımız çok daha artar. Çok içerikli bir mesaj oldu ama gerçek dileğim budur kadınların sosyal alandaki rolleri yönünde
ve güzel hoşgeldininiz için teşekkür ederim
Katılıyorum!
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.. Gün geçtikçe çoğalıyor olmamız süper.
Sağolsun yönetim renk vermiş bayan olduğum belli olsun diye
Adımı yazdım Funda dedim
nikim pek bir feminen
yahu diyorum nasıl "bay" sanıldım merak ediyorum
hehe hehe Yönetim hemen işaretliyor sormayın, dikkat bayan üye diye mi bilemiyorum hehe Şaka bir yana benim gibi bir acemiye bile anlayışla yaklaşan bir forum burası, 1 aydır buradayım ama sanki çok uzun zamandır buradaymışım gibi geliyor.
Teşekkür ederim
33 yaşımda 2-3 sene takılsamda yaş takındım hiç olmadı benim ki latife idi...
Ben de 30 a takıldım 2 senedir, işin güzeli aaa 30 musun diye şaşırmaları, sonra tabii gaza gelip 32 olduğumu söyleyince yüzlerdeki ifade paha biçilemez
Erica=Funda
Her ikiside güzel bir çiçeğin ismi...
Bayan üyelerimizin nick renkleri ve ünvanları farklı oluyor...
Usta, itiraf et ünvan falan yok bize, direk bayan üye değil mi?
Yok yok cinsiyet olayında karışıklık olmadı. Faruk mu müdür siz mi kestiremedim bir an. Nal kadar yazıyor ama bazen algılamada istem dışu sorunlar olabiliyor işte
hehe
piiiiiii
İK açısından utanç verici bir durum
kara pazartesi
hehe