Erica :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    erica
Yok yok cinsiyet olayında karışıklık olmadı. Faruk mu müdür siz mi kestiremedim bir an. Nal kadar yazıyor ama bazen algılamada istem dışu sorunlar olabiliyor işte:)
Funda Hanım Müdür oluyor...:)

Yok artık daha neler:)

Bende başka bir otomobil fabrikasının İ.K. sında çalışıyorum. Daha vahim durumlarda var yani:D

piiiiiii
İK açısından utanç verici bir durum :P
kara pazartesi :):):)

Peki o zaman yardım et:)

Bir bay
Bir bayan
Müdürlük mevkii

Sorusu nasıl olur:)

Bu arada ben buldum doğru soruş şeklini:D
Ast olan üstüne hitap ederken karşısındaki bayan ise müdirem der lakin forum veya başka yerlerde yazılırken müdür diye yazılır.
Tapu dairesine gittin diyelim,o makamın sahibi bayan bile olsa kapısında Tapu Müdürü yazar,tapu Müdiresi yazmaz,bu durumda Funda hanım bizim Faruk'un Müdürü oluyor...:eyv

Ast olan üstüne hitap ederken karşısındaki bayan ise müdirem der lakin forum veya başka yerlerde yazılırken müdür diye yazılır.
Tapu dairesine gittin diyelim,o makamın sahibi bayan bile olsa kapısında Tapu Müdürü yazar,tapu Müdiresi yazmaz,bu durumda Funda hanım bizim Faruk'un Müdürü oluyor...:eyv

amaneyyy
Faruk Bey ortalığı ne karıştırdı..
Ben çözeyim barim bu vahim durumu :)

Ben Faruk Bey ile aynı firmada çalışmaktayım. Faruk Bey'in pek bir muhterem müdürü (not müdire) vardır. Ben ise Faruk Bey ile birlikte çalıştığımız firmanın müdürlerinden biriyim.. :)

hoşgeldiniz funda abla :)

Geri