Erica :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    erica
Usta, ünvanı-özel rütbesi olmayan ve expres,privile,vb. version yazan arkadaşlara da güzel bir ünvan ayarlasanız yani... illa bayan,kaptan,mod,admin mi olacas yani...:naber mesaj sayısına göre er-onbaşı-çvş-tğm-yzb...vb rütbe barim yazılsa da, eski-yeni ve aktif uyeler belli olsa... belli kesim ünvanlılar arasında komplex yapacam yani... ünvansızlar ne oluyor yani, konu mankeni mi diyecemiz geliyor...sonuçta onlarında ciddi katkısı oluyor sıteye...:confused: motivasyon-teşvik uygulamaları ve aktıvasyon yogunluğu için düzenleme olmalı, sanal rekabet yoğun malum, uzun vade sonuçları ilginç olabilir... :cool: etiketi sevmeyen bir milletiz malum... :slc ((alıntı mesajızdan sonra aklıma böle tuhaf fikirler geldi nıyeyse:)),
Mesaj sayılarınıza göre ünvanınız değişiyor zaten,mesela senin mesaj sayına göre ünvanın Extreme...:eyv

Dediğim gibi işin şakası zaten ilk yazdığım :D Aaa, bir dakika ben onları esas ünvan sanıyordum desem forumdan atılmam di mi, teşekkürler bu arada direk rütbemize kavuştuğumuz için :eyv Bu kadar seviyeli ve güzel paylaşımların olduğu bir aileyi bulduğum için de şanslı sayıyorum kendimi. :eyv

Güzel dilekleriniz için teşekkürler, Hanımların gücünü göstermek lazım :) :) :eyv

Kim kimin müdürü :) Şaka şaka. Sizlersiz olmaz zaten baş tacısınız

Durum bana dokunuyor ama hehe

aaaa Faruk Bey sizde mi buradasınız, ben iş yapıyorum, asla dalga geçmiyorum hehe. Bu mesajları yazan benim fotokopimdir, klonumdur.. Asıl ben feci sıkı çalışmakta.. qw

Naptınız yaw? Ortalık çok karışmış.. Eren34 hep senden ötürü hehe Funda hanım ile aynı şirkette çalışmaktayız değerli arkadaşlarım. Forum ailemizi tavsiye ettim sağolsun kendisi kırmadı. Firmamızın Kalite yönetim müdüresidir. Bu konuyu burda kapatalım derim.

Aaaaa müdire hanıma tehdit ha:aytuğBak bak bak konuyu burada kapatalım haheheBen olsam gereğini hemen yapardım üsluba bak yaa şifreli tehdit hemdehehecıx cıx cıx yaw:aytuğ(selamlar Faruk kardeş:byby:aytuğ)

Sizin şirketi komple buraya almak lazım,daha rahat çalışırsınız...:D

Geri