Pulat bir tanedir...
Eyvallah abim sağolasın o şekilde düşünmenize sebep olabildimse ne mutlu bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pulat bir tanedir...
Genç hissetmek için değil öyle takıntılarım hiç yok tamamen saygıdan Benden 2 yaş ve üzeri büyük olan herkese abi abla diye hitap etmeyi tercih ediyorum hem aynı ortamda olmanın samimiyetine güvenerek hem de saygıdan ötürü
Teşekkür ederim, aktif olmayı deniyorum. Ama Uzaylı olmak zor zanaat..
Sakınca yokta, sizde pekde küçülüp cebime girecek gibi değilsiniz.. Karta kaçmaniza çeyrek kalmış.. O sebeple kendinizi genç hissedecek iseniz, deyin tabiki
SENİ SEVİYORUZ PULAT..Sen bizim herşeyimizsin Pulat bizi diskoya götür hehePeki hanımefendi kırıcı oldum ise yanlış anlaşıldım ise özür dilerim. Kelimelerimi seçerken çok daha titiz davranacağımdan şüpheniz olmasın. Keyifli forumlar dilerim size
Kusura bakmayın arkadaşlar yeri belki burası değilde hani abla abi hitap tarzımdan rahatsız olup daha ciddi hanımefendi beyefendi diye hitap etmemi isteyenler lütfen özelden bir mesaj vasıtası ile beni uyarın ki herkese açık ortamda bu tip küçük şeyleri konuşmaya gerek kalmasın
Her zamanAbi ömrümde diskoya girmeyi bırak kapısından geçmedim. O kültüre yabancıyım ha mangal desen eyvallah :aytuğ