Emniyet kemeri uyarı ışığını sesli hale getirme

mehmet
kargo hala gelecek. şehir dışındayım bu hafta. şubeye de gidemiyom. adrese teslimi bekliyoz.
denizliden 1 günde geliyor. şubeden eve 500m 2 günde gelemiyor.:pislik

kargo firmaları hep öyle abi ben neler yaşadım anlatsam inanmazsın. adrese teslim olayı zaten bir muamma oluyor yetiştiremedik deyip işin içinden çıkıyorlar. ben hep kendim gider teslim alırım kargodan

:D benimde çok aktionlarım olmuştur kargocularla.
kardeşim valiz getirtecek istanbul-amasya arası sadece bir valiz 80 tl yazmışlar. uçak o zamanlar 50tl
gittim kağıdı aldım, adamların gözleri parlıyor, recep ivedik gibi gözleri dönüyor. saf buldularya kardeşimi.
arattırdım kesen adamı, abi mabi ayakları...bişey olmadı tabide adamı iyi bi azarladım ne olacak ki yani. pislik yaparsan yaparsında ite bulaşacağına çalıyı dolaş demiştler :D bunlar turistlere ne yapıyordur onu düşünemiyorum.
Allah'tan korkmayanlar gariban adamdan mı korkacak .

bir kaçını yazayım bende abi. kız arkadaşıma aldığım yıl başı hediyesini başka ile göndermişler son anda kavga gürültü zor getirttim :D daha sonra 6 desi olan ürünü 12 desi yazmışlar fiyat 6 tl olacağına 25 tl olmuş şikayet uğraş derken ücretsiz verdiler yanlış yazana ödettiler sanırım ders olmuştur hehe adam adresi bulamamış. normalde telefonla arayacağına geri dönmüş bulamadım diye. o günde lazımdı kargo artık yine kavga gürültü adam iş çıkışı kendi arabasıyla getirmişti kargoyu. o günden sonrada kendim teslim alırım hep şubeden. bunun gibi birçok olay geldi başıma bunlar en iyileri :mad:

kurda sormuşlar ensen neden kalın. kurt demiş kendi işimi kendim yaparım :)
bende şubeden alırım genellikle.

Değerli arkadaşlar bu hafta gece (15:00 - 24:00 ) mesaide olduğumdan güncel takip edip mesaj yazamıyorum.Kusuruma bakmayın. Hakikaten Meganne arkadaşın dediği gibi arka cam açma düğmeleri bu kadar saçma yere konur arkadaş. İnsan yapmadan birilerine sorar. Sürücü dikkati dağılıp ve yol güvenliği büyük tehlikeye atıp ya kafasını çevirecek 180 derece arkaya ; yada sağ eli ile tombala çeker gibi düğme arayacak. Arkada oturan için durum daha da vahim.Secdeye kapanıp düğmeye basmaya çalışacak. Tabi o esna da sürücü ani fren yapmaya kalkarsa arkadaki ön konsol da. Acaba 2004 sonrası Renault lar gibi arka kapı iç tutamaklara yapılabilir mi ? Oradaki alan dar olsa da başka küçük düğme yapılabilir.Ben mekanik olarak gözüm kesiyor.Alan dar ama bir şeyler uydurulabilir. Şimdi merak ettim. Bizim autantic lerde arka kapı elektrikli olmadığı için düğme yerine küllük koymuşlar. Merak ettiğim acaba tesisatı var mı ? Müsait bir zaman bakayım. Tesisat varsa paralel kapılara hat çekilebilir. Hele bir bahar gelsin bakalım. Fiyatını araştıracağım. parça liste fiyatını veya çıkma fiyatı. Sanırım arka camlar kalacak sadece elektrikli kızak tertibatı gerekli ; birde düğmeler. Eğer meblağ 100 tl civarı ise bu işi de hallederiz Nasipse.

@m.gokceoğlu
kargo geldi. çok güzel bir şekilde ambalajlanmış, emek verilmiş.
bu iyiliğini unutmayacağım, bir gün denizliye yolum düşerse sana bir tatlı ısmarlayacağım :P
(bu arada kargo ücretini iyi yazmışlar. en-boy-derinlik 200cm, kilosu da : 50 kilo olduğu içindir heral :D)

önemli değil abi yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. denizliye yolun düşerse tatlıyı ben ısmarlarım misafire hesap ödetilmez :D bu arada kargo ücreti ne kadar tuttu abi :soru

bırak bu eski türk örf ve ananelerini :P 13tl tuttu.

1 Desi adrese teslim iyi gibi fiyatı :-)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri