akşam ilk işim aynayı dinlemek olucakumarım çok büyük bi sıkıntı yoktur
![]()

Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akşam ilk işim aynayı dinlemek olucakumarım çok büyük bi sıkıntı yoktur
![]()
çok büyük 1 sıkıntı olacağını düşünmüyorum dişli atlatması yerinden çıkma gibi bir durum söz konusu olabilir iyi bir elektrik ustası bu işi kolayca halledebilir siz aynadan motor sesi geliyormu onu dinleyin ondan sonra burda bizimle paylaşın ona görede fikir üretelim
ayrıca denemenizde fayda olabilir sorunlu olan aynayı elinizle kapatın aşağı yukarı bastırarak daha sonra elinizle kapalı şekilde tutun ve düğmeden açıp kapayın belki o şekilde mekanizma yerien tekrar oturabilir bunu aynayı elinizle açıptada deneyin bir ihtimal televizyon konusu gibi vur tepesine düzelsin
![]()
bu kadar narin mi o aynalar, ben her zaman kapatırım aynaları ama ayda 2-3 defa açılmış buluyorum iyi ki yokmuş diyeyim o zaman. birkaç kere görmüştüm öğrenci kızlar kaşına gözüne bakmak için açıyordu ya da ufaklıklar oyun olsun diye.
Megane 3te sanırım böyle bi problem için önlem almışlar çünkü ben otomatik kapanan aynaları istediğim gibi açıp kapatıyordum
Bende cesaret edememiştimde kavga eden iki velet açık aynaya çarpınca ayna ters döndü sonra elimle düzelttim aynen çalışmaya devam ettiellel kapanıp açılabiliyor yani öylemi bende cesaret edemedim elimde kalır diye![]()
açıkcası bilmiyorumbana hep narin gelmiştir, şimdi günahını aldık mahalledeki çocukların ama belki elektronik bi arızadan dolayıda bozulmuş olabilir.
ama kapalı bıraktığım aynayı açık gördüm.
ben sadece kendi gördüklerimi dedim, belki rüzgar açmıştır diyelim sizinkiniçocuklar bilmeden yapınca sinirlenmiyorum, yetişkinlerin bile bile yaptıklarına katlanamıyorum
![]()