Benim aracım Clio ama EDC 'yi görünce bunu yazmıştım, konunun Fluence olduğunu kaçırmışım. :bant
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Örneğin kırmızı ışıkta kalktınız, EDC kararlı olarak 1-2-3-4 ... diye vites atarken bir sarsıntı söz konusu olmuyor bende. Ama ne zaman ki sıkışık trafikte gıdım gıdım ilerlerken vites sürekli 1-2, 2-1 halinde işte o zaman bahsettiğiniz sarsıntı olabiliyor. Yalnız benim dikkatimi çeken birşey oldu, ne alaka diyeceksiniz ama geçen denemek için ECO moduna aldığımda aynı trafikte bu sarsıntıyı hissetmedim. Böyle bir tecrübesi olan var mıdır?
Nissan in sanzumanda a y ni mi? QQ almayi dusunuyoruz. Sehirici otomatik rahat olur diye dusunuyorum ama boyle problemli ise manuel tercih edeyim. Zaten uzun yolda yarim saatte bir dokunuyoruz.
Nissan in sanzumanda a y ni mi? QQ almayi dusunuyoruz. Sehirici otomatik rahat olur diye dusunuyorum ama boyle problemli ise manuel tercih edeyim. Zaten uzun yolda yarim saatte bir dokunuyoruz.