Ebay kargo ucreti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
türkiye de teyp mi bitti))

al golmaster vs..80-100 tllik teyp yaw
Goldmaster çok kötü benim akrabada varda pıooner pahalı çinde bu özellikte bir teype fiyatı uygundu be hacım o yüzden aldım ama iptal ettim şimdi
Bir arkadaş 1 adet alınca sıkıntı yok gelir dedi ama yinede iptal ettim bakalım geri ödeme yaparsalar tamam

Goldmaster çok kötü benim akrabada varda pıooner pahalı çinde bu özellikte bir teype fiyatı uygundu be hacım o yüzden aldım ama iptal ettim şimdi
Bir arkadaş 1 adet alınca sıkıntı yok gelir dedi ama yinede iptal ettim bakalım geri ödeme yaparsalar tamam

ben 3 senedir ses sistemiyle amatör, hobi olarak uğraştım.
şu an prof oldum sayılır.
arasındaki farkı anlayabildiysen helal sana abicim
))

(hadi diyelim ki o teypden değil hoparlörden...nereden anladın teypten olduğunu )) )

yahu niye dalga geçiyorsun bilader ben anlamam ama gold master gördüm kullanışlı değil yada sevmedim bana göre sen prof olmuşsundur sana sözüm yokda bana niye laf atıyorsun ben çinde uygun fiyatlar için baktım özellik olarak burda o teyp 300 tl dir pıoonerda bile yok bu özellliklerin hepsi sadece çinden gelmesi sıkıntı oluyor dil desteği gümrük falan filan yokssa teypin özellikleri çok iyi malzeme kalitesi nasıl bilmem ben

yahu niye dalga geçiyorsun bilader ben anlamam ama gold master gördüm kullanışlı değil yada sevmedim bana göre sen prof olmuşsundur sana sözüm yokda bana niye laf atıyorsun ben çinde uygun fiyatlar için baktım özellik olarak burda o teyp 300 tl dir pıoonerda bile yok bu özellliklerin hepsi sadece çinden gelmesi sıkıntı oluyor dil desteği gümrük falan filan yokssa teypin özellikleri çok iyi malzeme kalitesi nasıl bilmem ben

dalga geçmedim. espri yaptım abi.

http://www.n11.com/kamosonic-ks-mx1...2?cid=604001&gclid=CLKSvZ7Q0sUCFZLLtAod_i0AUA

Eyvallah tamam o zaman o teyp benim araba nın 4te biri ama n11 deki teypte güzel gibi kamasonic onun microfonu harici oluyormu biliyormusun harici microfon girişi varsa süper dedi bi abi alacağım bunu galiba yada amazondan pıooner 5700 modeli olan modeli 86 dolara alacağım

harici mikrofon , bluetooth falan bana göre değil abi.
bende bu teypten var. para harcamak istiyorsan bundan al, ses sistemi kuracaksan bundan al. pioneer hikaye.

http://www.ereyon.com.tr/urun/kenwood-kdc-6049.aspx

ben aux girişine takarım telefonu, tel sesini hoparlöre verir konuşurum.
bluetooth, harici mikrofon bilmem. zaten araba sürerken telle fazla konuşmam da.

Abilerim benim aractaki teybi degistiriyim diyorum yeni araclardaki teyplere ozendim ama en kotu direksiyon arasindaki kol calissin istiyorum nasil birsey alabilirim icimden gecen ekraninda calismasi ama onlar 1000 tl bende ogrenciyim :)

Abilerim benim aractaki teybi degistiriyim diyorum yeni araclardaki teyplere ozendim ama en kotu direksiyon arasindaki kol calissin istiyorum nasil birsey alabilirim icimden gecen ekraninda calismasi ama onlar 1000 tl bende ogrenciyim :)

bazdu seni severim bilirsin...istersen yardımcı oluyum ))

279748.webp

teyp bulamadım ama bundan buldum..tahtadan yapmışlar...hatta bende de aynısından var )))))))

99324.gif

Geri