Ebay kargo ucreti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
genelde bilgiler hatalı olmuş.
75Avro nun üzeri gümrüğe tabi.(bu Gümrük muhafaza memurunun biçtiği fiyat yada sizin ispatladığınız fiyatdır.)
yılda en fazla 5 posta ile vergisiz alırsın.
UPS,FEDEX,DHL gibi firmalarla getirtirsen muhtemelen gümrüğe takarlar (konşimento, depo, vekalet parası almak için) en iyisi PTT Kayıtlı (registered) Kargodur. Kapıa kadar gelir Gümrüksüzse.

PTT ile aldın, gümrüğe takıldı, sana bir ihbarname gelir,Paketiniz şurada diye. gidersin ödediğin tutarı ispatlarsın 75avro altıysa pul parası verir çıkarsın ama üstündeyse vergisini verir (enson %20 çin, %18 AB idi)mlz alırsın. Bu işin kolay kısmıydı.

Ama aldığın ürün "bandrol gerektiren" "kimyevi" "tohum" vb gibi izne tabiyse (ki Gümrük muhafaza memuru Boyayı test etsinler diyebilir) bu izni veren kuruluşlardan izin alman, olur alman gerekir.

Rozetli satıcılardan alışveriş yapmanıza kesinlikle katılıyorum herhangi bir rozeti görseli olan satıcılar güvenilirdir birçok üründe sorunsuz ulaşım ve dağıtımı ptt tarafından yapılır . en son aldığım ürün harici şarj makinesi idi powerbank . çinden 2. hafta Türkiyeye giriş yaptı zaten gönderi kodu var takip ediyorsun. gümrüğe takılanlar genellikle vergisi olan ürünler misal telefon nokia nın uyguna var eline ulaşanlar var ulaşmayanlar var toplu alım yapılırsa genellikle takılması kaçınılmazdır ama tekli alımda sorun olmuyor. satanların profiline baktığımda Türkiyeden alan çok olmuştu en basiti denersin şansını ulaşmazsa takılırsa 60 gün içinde gelmesi gerekiyor diye şart var aliexper de satıcı paranı iade eder etmezsede zaten sen sorun etmemelisin 3 - 5 - 20 tl artık gitmiş olur ama geneli sorunsuzdur. yine bu konu altında karar verdiğiniz ürünü paylaşın ben başta olmak üzere dieğr arkadaşlarımızda sizlere bilgi verir yardımcı oluruz nasılsa acelesi yok :D

bknz: o ürün altında gönderdiğiniz linkte GERİ BİLDİRİM KISMI var orda Türkiyeden alışveriş yapan olmuş demekki sorunsuz almış. geri bildirimleride kontrol edersiniz o ürüne olumlu olumsuz yorum almış mı diye
[TABLE="class: rating-table widthfixed, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: td3"]Hilmi Y.14-b.gif[/TD]
[TD="class: td4"]Universal Flexible PVC Car Accessor...US $1.35 x 1 pair
[/TD]
[TD="class: td2"]
13 May 2015 02:58
thanks
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Valla ben bu urunu aldim kardesim arkadasima....

29599f3860b117f93fc73885ead36355.jpg

0b9e3c6fb4f78d01a4956fd4898fb7da.jpg

çok büyük ihtimal gümrük ödersiniz.

çok büyük ihtimal gümrük ödersiniz.
Farlara mi coktan geldi gumruk vergisi odemeden aldik aracin uzerindeki farlar takilmis hali

946876b59f8bf8c676be2b15544e9d0c.jpg

f8c7bff672101c2fac02639786ef08a4.jpg

Yok fiyat degismis biz aldigimizda, 435 $ di kargo dahil

aldığın ürüne göre kargo ücretleri değişim göstermektedir kardeşim.

Mehmetçim bende alacağım seninle bir konuşsak bu kargo işini..!!

o üründen alacaksanız hemen çalarlar söyleyim

İlk yurt dışı alışverişi bununla (fiyatı uygun diye+kargo yok) yapmak istedim. Denemek için bunu seçtim Daha çok şey var istediğim. Mesela R9 Broadway orta kasa arabaya farları mercekli yapmak isterim ama babamın kartı ile alışveriş yapınca sorun çıkıyor. Şöyle ki kandırmak biraz zor oluyor babamı :D
Daha da çok şey var da herşey zamanı var

Geri