Ebay kargo ucreti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk yurt dışı alışverişi bununla (fiyatı uygun diye+kargo yok) yapmak istedim. Denemek için bunu seçtim Daha çok şey var istediğim. Mesela R9 Broadway orta kasa arabaya farları mercekli yapmak isterim ama babamın kartı ile alışveriş yapınca sorun çıkıyor. Şöyle ki kandırmak biraz zor oluyor babamı :D
Daha da çok şey var da herşey zamanı var
Reno 19 a uyumlu olan bir malzeme önerebilirmisin şu çok güzel olur diyebileceğin bende bakayım ben çok malzeme aldım ama araba parçası bulamadım led ampül aldım onlarda uymadı

Yurtdışından kargo ücretleri uçuk fiyatlardır alacağın ürüne göre değişmekle birlikte. FREe SHOP, free shipping adı altındaki ücretsiz kargoları almanı tavsiye ederim şahsen çünkü ücretsiz kargolu ürünler daha avantajlı , kendin ödemeli kargosunu alırsan sana gelişinden çok kargo maliyeti olur evet yanlış değil UÇUK bir kargo fiyatı ödersin (bu alacağın ürüne göre değişirde.)

Bu doğru çok doğruda birde şöyle bir durum var o free shipping sana 3 ay sonra benim kargom nerde yieeytt diye haykırdığında ne bilelim dayı çin ptt'sinde izmi sürek şeklinde bir yanıtla geride dönebilir
:))bana ona yakın birşey olmuştuda:kupaha ama gelirmi e mutlaka....

Bu doğru çok doğruda birde şöyle bir durum var o free shipping sana 3 ay sonra benim kargom nerde yieeytt diye haykırdığında ne bilelim dayı çin ptt'sinde izmi sürek şeklinde bir yanıtla geride dönebilir
:))bana ona yakın birşey olmuştuda:kupaha ama gelirmi e mutlaka....
İnanın güvenilir ben kaç defa para iadesi aldım siz onay vermedinmi para almıyorlar amlaşmazlık başlatınca kabul ederse para iadesi yapıyorlar

Kardeş hayırlı olsun da, bu gümrüğe takılır gelince. TRT BANDROLÜ olması gereken elektronik cihazlar gümrüğe takılır. Gümrükten çekebilecekmisin

Kardeş hayırlı olsun da, bu gümrüğe takılır gelince. TRT BANDROLÜ olması gereken elektronik cihazlar gümrüğe takılır. Gümrükten çekebilecekmisin
Hadi ya ondan haberim yok tu i

Kargo edilmediyse iptal et. Çok uğraşırsın

Geri