Ebay kargo ucreti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fm transmitter mi kullanıyorsun

yok abi normal radio yetiyor bana teybin bası 6 da tizler 9 da çalıyo ve banada tam yetiyor yanlışlıkla çekmişim bir video orada ses bile belli

orjinal teypte fm transmitter ile usbden müzik dinlenir.
ses kötü çıkar ama.

audio system digital music changer vardı : 80 tl idi 3 sene önce. şimdi 200tl olmuş
ya ondan al.

ya da bir teyp çerçevesi, pioneer jack girişli teyp, bir de kumanda apartı yaptırttır. kullan.

radio yetiyorsa yetsin o zaman...çalıyorsa çalsın.))

orjinal teypte fm transmitter ile usbden müzik dinlenir.
ses kötü çıkar ama.

audio system digital music changer vardı : 80 tl idi 3 sene önce. şimdi 200tl olmuş
ya ondan al.

ya da bir teyp çerçevesi, pioneer jack girişli teyp, bir de kumanda apartı yaptırttır. kullan.

radio yetiyorsa yetsin o zaman...çalıyorsa çalsın.))

tamam abim music charger dediğin harici harddisk gibi bişey tasarım olarak galba ve ben yanar falan dediler korktum oyüzden soriyim dedim abi sana :) ve teşekkürler bilgi için abim çok sağol :) videoyuda paylaşırım abim buradan :)

tamam abim music charger dediğin harici harddisk gibi bişey tasarım olarak galba ve ben yanar falan dediler korktum oyüzden soriyim dedim abi sana :) ve teşekkürler bilgi için abim çok sağol :) videoyuda paylaşırım abim buradan :)

kibrit mi bu yansın )))
orjinal hoparlör ile hiçbir teypten o güzel sesi alamazsın.

kibrit mi bu yansın )))
orjinal hoparlör ile hiçbir teypten o güzel sesi alamazsın.

tamam abim teşekkürler yardımın için çok teşekkür ederim abim :))

tamam işte yeter abicim...ses sistemi hastalıktır...bulaşma...

Reno 19 a uyumlu olan bir malzeme önerebilirmisin şu çok güzel olur diyebileceğin bende bakayım ben çok malzeme aldım ama araba parçası bulamadım led ampül aldım onlarda uymadı

Ben o alışveriş sitesi için daha yeniyim. İlk defa bu siteyi gördüm hani ürünleri hangisi iyi, hangisi kötü olur falan araştırmadım. Benim final sınavlarım var. Bir de DGS sınavı var. İnternet sitelerine pek girme şansım olmuyor. Bu yüzden dolayı diğer üyeler size yardımcı olabilirler

Ben o alışveriş sitesi için daha yeniyim. İlk defa bu siteyi gördüm hani ürünleri hangisi iyi, hangisi kötü olur falan araştırmadım. Benim final sınavlarım var. Bir de DGS sınavı var. İnternet sitelerine pek girme şansım olmuyor. Bu yüzden dolayı diğer üyeler size yardımcı olabilirler

Kardesim rakibiz hangi bolumden giriceksin dgs ye ?

Kardesim rakibiz hangi bolumden giriceksin dgs ye ?

Valla şuan kafam karışık. Tercihlerde hangi bölümü seçerim bilmiyorum. Şuan Bilgisayar Programcılığı bölümünü okuyorum. Sadece 1 dersim kaldı. O da Veri Tabanı II dersi. Tek dersim kaldığı için Tek Ders Sınavı adında bir sınav oluyor. Onu o sınavda vermeyi planlıyorum. Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla hocalarda yardım ediyorlarmış. Sağlık sorunlarım var dgs'ye kazanamazsam kesin açıktan okumayı düşünüyorum. Çünkü kullandığım ilaç Almanya'dan geldiği için ücreti çok fazla. Bu arada dgs sınav yeri Bursa olarak işaretledik(bu yıl bazı illerde sınav yapılacak. Bu olay yaşadığı ilin dışında sınava girecek aday için çok kötü bir durum :( ).

Senin bölümün nedir? Birde hangi ilde sınava gireceksin?

Geri