Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

İyi akşamlar, cihazda w-r girişi olduğu belirtiliyorsa aparatı yaparım, 45 TL dir. Selamlar.
Cihaz hakkında özeldende olabilir,bilgi verebilirmisiniz.Nasıl bağlanıyor parayı nereye gönderiyoruz ve nasıl alıyoruz gibi.

Öncelikle bana aracınız hakkında bilgi vermelisiniz ki ben de size en doğru bilgiyi iletebileyim. Şu sorularıma cevap verebilir misiniz:
1- Aracınız ve model yılı nedir( Clio2 2001 RTA gibi)?
2- Aracınız Sedan mı HB mi?
3- Aracın göğüslüğü üzerinde ayrı bir bilgi ekranı var mı?
Cevaplarınızı cherno359@hotmail.com adresime yazarsanız iyi olur. Forumda bilgi kalabalıklığı olmasın.
Selamlar.
Cihaz hakkında özeldende olabilir,bilgi verebilirmisiniz.Nasıl bağlanıyor parayı nereye gönderiyoruz ve nasıl alıyoruz gibi.

Öncelikle bana aracınız hakkında bilgi vermelisiniz ki ben de size en doğru bilgiyi iletebileyim. Şu sorularıma cevap verebilir misiniz:
1- Aracınız ve model yılı nedir( Clio2 2001 RTA gibi)?
2- Aracınız Sedan mı HB mi?
3- Aracın göğüslüğü üzerinde ayrı bir bilgi ekranı var mı?
Cevaplarınızı cherno359@hotmail.com adresime yazarsanız iyi olur. Forumda bilgi kalabalıklığı olmasın.
Selamlar.
Özel mesaj attım.

merhaba,
aracım 2002 renault clio rxt 1.4
aracım hb
aracın göğüslüğü üzerinde ayrı bir bilgi ekranı var(radyo frekans,saat,sıcaklık vs... gösteren)

aracıma usb ve mp3 özellikli bir oto teyp almayı düşünüyorum,
bahsettiğim iki özellik ve kaliteli ses önemli,
direksiyondan kumanda aparatı da uygun hangi model yada modelleri tavsiye edersiniz?

mesela PIONEER-MVH-150UB uygun mudur?
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...to-Teyp,103452,502986,1270451.html?langId=-14

Son düzenleme:
İyi günler, MVH-150UB modelinde w-r girişi yoktur. Bu model yerine mVH-170UB alabilirsiniz. Selamlar.
merhaba,
aracım 2002 renault clio rxt 1.4
aracım hb
aracın göğüslüğü üzerinde ayrı bir bilgi ekranı var(radyo frekans,saat,sıcaklık vs... gösteren)

aracıma usb ve mp3 özellikli bir oto teyp almayı düşünüyorum,
bahsettiğim iki özellik ve kaliteli ses önemli,
direksiyondan kumanda aparatı da uygun hangi model yada modelleri tavsiye edersiniz?

mesela PIONEER-MVH-150UB uygun mudur?
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...to-Teyp,103452,502986,1270451.html?langId=-14

Ne kadarmış ki bu clarion teypler?

merhaba üstadım bende az evvel 2006 model clio2 nin teyibini kodunu bularak bağlattım fakat arkasındaki sarı soketi takmamıza ragmen koldan kumanda edemedik size bir göstersek nedendir acaba bir dünya da ugrastık olmadı yaa bu konuda yardımcı olurmusun

bukadar zormu iki kelam yazmak

Her zaman için her konuda yardımcı olurum. İkametiniz nerede?
merhaba üstadım bende az evvel 2006 model clio2 nin teyibini kodunu bularak bağlattım fakat arkasındaki sarı soketi takmamıza ragmen koldan kumanda edemedik size bir göstersek nedendir acaba bir dünya da ugrastık olmadı yaa bu konuda yardımcı olurmusun

Geri