Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Özel mesaj kutumu boşalttım. Araç ve cihaz markası gözetmeksizin tüm aparatları 45 TL ye malediyorum. Selamlar.
Megane 1, Rw çıkışlı sony teyp aldım. Bu aparatla teyp ekranı da çalışıyor mu peki ? telefon numaranı mesaj olarak atarsan sevinirim.

S.a bende clio 1.6 rxt var araci daha yeni aldim uzerinde pioneer deh 2550 ui var acaba buna uyarmı senin yaptigin aparat

Merhaba ;

Megan 1 aracımda üzerinde PIONEER DEH-2300UBB model teyple geldi W/R uyumlu olup olmadığını bilmiyorum.Sizin bahsetmiş olduğunuz aparatla direksiyon kumandasını aktif hale getire bilir miyiz ?
getirebilirsek montajı nasıl yapabilirim ona göre sipariş vermeye düşüyorum.

kolay gelsin.

Cihazınız uyumludur. Selamlar.

Merhaba,

Navitech ctd 4900 msu model teyibim var, twingo 2001 model direksiyon kumandası ile kullanabilirmiyim

merhabalar kolega35
clio 2 1.5 dci otantik için jameson JS-8251 teybe adaptör uyar mı acaba

Kolega usta bende PIONEER DEH-X3750UI DEH-X1750UB PİONEER DEH-X2750UI PİONEER bu üç teyp arasında kaldım benim sorum şu: renault arabada saat göstergesi ve sıcaklık birimleri soket takıldıktan sonra araçta ekranda görünecekmi. Ayrıca sizce hangisini almalıyım pek bilgim yok bu konularda . bu arada aracım 2001 megane 1.6 RXT teşekkürler şimdiden bilgileriniz için

Geri