Merhaba, bu aldığım aparat hangi in dash multimedia sistemler için uygundur? single din bir multimedia almak istiyorum. saygılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf Bey, siz daha önce Sony için aparat almıştınız. Malesef Sony 'e uygun in dash cihaz bulunmamaktadır. Yeni bir aparat ile İndash olarak Pioneer (örneğin AVH-X 6550DVD), Roadstar(örneğin RD 8410N) , Jameson ( örneğin JS-821 GPS) olabilir. Selamlar.
Aparatı modifiye etme şansımız yok mudur?
eğer yoksa teybi aparat ile birlikte birine satmak gerekecek o zaman
Yusuf Bey, aparatı bana gönderdiğiniz takdirde modifiye olur. Selamlar.
Burdan yazayım özel mesajla ulasıcaktım dolu oldugundan genele yazayım belki baska birisinin de işi görülecektir burdan görerek.
Merhabalar. 2004 Model Megane 2 1.6 Dynamic Sedan aracım mevcut.
RoadStar Rd-9200U double din teyp aldım fakat direksiyon kumandasını baglayamadıklarını söylediler.. Aparat gerekli olabilir dediler. google da ararken sizi gördüm. Direksiyon kumandası icin aparat yapılabilir mi bu teybe? ve Fiyatı ne olur ? bilgi verebilirseniz memnun olurum.
merhabalar formunuza yeni üye oldum bu aparattan 2001 pejo 206 için banada yapabilirmisiniz teyp sony dsx-a30