Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Arkadaşlar, perşembe gününden itibaren 1 hafta - 10 gün süre ile yurt dışına gideceğimden bu süre içinde bana cep telefonumdan ulaşamayacaksınız. Bana ulaşmak isteyenlerin cherno359@hotmail.com adresime mail atmalarını rica edeceğim. Fırsat buldukça maillerime bakmaya çalışacağım. Selamlar.

Sn. kolega 35 benim 2002 model clio hatchback aracım var ve ben bu araca uygun çok fazla pahalı olmayacak yalnızca radyo ve mp3 çalma özelliği olan ses kalitesi iyi bir teyip almak istiyorum. Ancak aracın koldan kumanda uyumu sorunsuz uyacak bir teyip varmıdır bana bu hususta nasıl yardımcı olabilirsiniz bana maliyeti ne olur bunu öğrenmek istiyorum

Sn. kolega 35 benim 2002 model clio hatchback aracım var ve ben bu araca uygun çok fazla pahalı olmayacak yalnızca radyo ve mp3 çalma özelliği olan ses kalitesi iyi bir teyip almak istiyorum. Ancak aracın koldan kumanda uyumu sorunsuz uyacak bir teyip varmıdır bana bu hususta nasıl yardımcı olabilirsiniz bana maliyeti ne olur bunu öğrenmek istiyorum
mail atarsanız daha çabuk sonuç alırsınız.

Aparat 45 TL dir. Selamlar.

Arkadaşım Renault clio aracıma Sony DSX-A30 tayb bağladım ilgili aparattan almak istiyorum. Yardımcı olursan sevinirim. Selamlar...

merhaba kolega 35 benimde 2004 model 1,2 clio hb aracım var uzerindeki teyibi çıkartıp sony dsx a35u modelini taktım direksiyon kumandasını buteyipte kullana bilirmiyim teyibin arkasında kulaklık grişine benziyen mavi bir griş var

bu teyipte yaptığınız aparat kullanılabilirse ödeme ve ulaşımını nasıl sağlıyorsunuz gönderdiğiniz aparatın montajını nasıl yapabilirim

İyi günler, cherno359@hotmail.com adresime yazarsanız size PDF formatlı montaj kılavuzunu gönderirim,incelersiniz. Diğer detayları da mail adresimden veya 554 302 25 74 numaralı cebimden görüşürüz. Selamlar.

benım teyb GOLDMASTER SD-2015 acaba aparat olur mu ? bida teyb masrafına girmiyelim olursa

arada maiileşiyoruz abi hatırsın geçen de mailleştik ya bizim joy a bi alternatif tyip çözümü bul abii ya tyip çerçevesinin kenarları oval olduğu için değiştiremiyoruz varmıdır uyan bir teyip acaba

Geri