Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Yüksel Bey, aracın versiyonuna göre değişmekle birlikte orijinal cihazı çıkardığınızda genelde saat ve ısı görünür. Sizin araçta ne olacağını merak ediyorsanız orijinal cihazınızın tüm soketlerini çıkararak araçtan ayırın ve aracınızda bu durumda nelerin görüneceğine bakın. Modellere gelince DEH-X1750UB sizin işinizi görür. Selamlar.
Kolega usta bende PIONEER DEH-X3750UI DEH-X1750UB PİONEER DEH-X2750UI PİONEER bu üç teyp arasında kaldım benim sorum şu: renault arabada saat göstergesi ve sıcaklık birimleri soket takıldıktan sonra araçta ekranda görünecekmi. Ayrıca sizce hangisini almalıyım pek bilgim yok bu konularda . bu arada aracım 2001 megane 1.6 RXT teşekkürler şimdiden bilgileriniz için

kolega35 hocam merhaba siteye yeni üye oldum benim sorum şu 7250 Pioneer teybim var Direksiyon Kumanda aparatı uyumlumu Aracım 2004 model Megane2

İyi günler, sanırım teybinizin model numarası tam olarak DEH-7250SD olmalı. Bu modelde w-r girişi vardır, kumanda aparatı uyumludur. Aparat yapmamı istiyorsanız cherno359@hotmail.com adresime yazabilirsiniz. Forumda gereksiz kalabalık olmasın. Selamlar.
kolega35 hocam merhaba siteye yeni üye oldum benim sorum şu 7250 Pioneer teybim var Direksiyon Kumanda aparatı uyumlumu Aracım 2004 model Megane2

kolega35 hocam merhaba evet 7250sd o model aparatı ne kadar sürede yapabilirsiniz ben montajını nasıl yapabilirim
ve bunu sizden nasıl alacağım yer İstanbul

İyi günler, cherno359@hotmail.com adresime yazarsanız size hem PDF formatlı montaj kılavuzunu gönderirim.Hem de diğer bilgileri paylaşırız. Selamlar.

Pionnerr deh1600ub wr destekli teyp taktım araca. aracı alalı 13 gün oldu. aparatı nekadar fiyata sizden alabiliriz. iyi günler.

Zenec marka cihazların kontrolü için yazılım çalışmam sona ermiştir. İsteyen arkadaşlara Zenec için de aparat yapabilirim. Selamlar.

Merhaba kolega35
JVC KD-G635(Kutusunda rw olduğunu belirtiyor) cihaza aparat yapılabilirmi ve ne kadara olur bilgi verebilir misiniz?

İyi akşamlar, cihazda w-r girişi olduğu belirtiliyorsa aparatı yaparım, 45 TL dir. Selamlar.
Merhaba kolega35
JVC KD-G635(Kutusunda rw olduğunu belirtiyor) cihaza aparat yapılabilirmi ve ne kadara olur bilgi verebilir misiniz?

Geri