Hocam tekrar selamlar,
Bazen bu durum sizin bahsettiğiniz şekilde olmadan da oluyor. Yani tekerleği hızlıca çevirmeksizin işlevinin dışında şeyler yapıyor. Mesela sesi açmak istiyorum, tam tersine kısıyor veya yokmuş gibi davranıyor. Tekerleği bir kere çeviriyorum şarkıyı değiştirmek için, sesi açıyor. Genelde işlevini olması gerektiği gibi yapıyor bu arada, doğru çalışıyor; ancak zaman zaman bu hata oluşuyor, bir müddet sonra düzeliyor. (Mesela pek çok kez mute'a basınca düzeldiğini farkettim)
Daha önceki DEH-2320UB'de hiç böyle bir şey olmuyordu, sadece bazen MUTE tuşunun çalışmadığı oluyordu o kadar. Teybi DEH-X4650BT ile değiştirdim bunlar olmaya başladı ve bu durum çok canımı sıkıyor. Teybi değiştirirken aparatın kabloları ve/veya düzeğiyle oynanmadı, aynı soket (WR) eskisinden çıkarılıp yenisine takıldı o kadar.
Tecrübelerinize dayanarak soruyorum, problem nerede olabilir? Mesela W/R soketinin teybe tam oturtulmamış olması olabilir mi, diğer cihaza yaptığınız aparatın Pioneer'ın bu modeline tam uymamış olabilir mi, kablolarında temassızlık falan olabilir mi veya aparatın bozulmuş olma ihtimali var mıdır? Teybe konduramıyorum çünkü yepyeni cihaz ve çok şükür cihazın kendisiyle ilgili hiçbir sorun yaşamadım.
Tecrübelerinizden yola çıkarak yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler.