Cree led uygulamasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Osscan selam benimde aynı ürün bugün geldi Çin'den nasıl monte edicez bunları sabırsızlanıyorum... Yada elektrikçiye nasıl tarif edeceğiz?

Yarin resim ceker eklerim. Bu ara hastane isleri falan var unutuyorum..

Bende şu ürünü almayı düşünüyorum

Geçmiş olsun hocam, İnşallah iyidir şimdi.
Benim üründe geldi. Sana bel bağlamış gibi olduk ama 4-5 kişi de demekki senden ilham alarak aynı anda sipariş verdi. Bugün elime ulaştı ürün.Bizler senden montaj videosu yada detaylı resımlerı beklemekteyız. :) ARtık uzunlarımızı patlatalım.

Gün içinde detayli resimleri paylasacagim :)

Arkadaşlar öncelikle orijinal ampulunuzu yandaki tirnaklari açarak cikarin. (Bunun fotosunu çekmeye calistim ama hic birşey anlasilmiyor)

Elinizdeki cree ledin içinden çikan ledin beynini cikarin ve ampule baglayin. Zaten hepsinin soket yerini farkedeceksiniz. Dikkat etmeniz gereken tek yer var oda surasi;

Resimde gördüğünüz bağlantı kablolarindan (cree ledin beyninden gelen kablolar) kirmizi olan bizim aracin soketine uyumlu değil. ben Onu pense yardimiyla kucultup sokete soktum ve bantladim. Bunun dişinda fotorafini cekmedigim bir soket daha var. O soketinde yerini zaten eski ampulü cikardiktan sonra göreceksiniz. Başka bir numarası yok :)

Hepsini yaptıktan sonra kablolari içine doğru sokup beyni ampulün köşesine sıkıştıriyosunuz.

Çok karmasik olmuş olabilir :) ampulü soktukten sonra ne demek istediğimi daha iyi anlarsiniz :) kendiniz yapamam diyorsaniz eğer elektrikciye bağlantı resmini gösterin o anlar :D

abı bu ıslem arıza ışıgı yakmıyormu ?

abı bu ıslem arıza ışıgı yakmıyormu ?

O aradaki beyin Ariza isigi yakmasini engelliyor, o yüzden var.

eyvallah ustad ıyı gunlerde kullan kazasız belasız

Geri