Cree led uygulamasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
http://www.aliexpress.com/item/Best-...449468790.html

Montaj için resim çekeceğim ancak bu ara çok yogunum. Aracimin basina gecemiyorum bir haftadir :) müsait oldugumda resim paylasacagim.

Tamamdır hocam, senin montaj resimlerine güvenerek siparişi geçiyorum. Yalnız link acılmıyor. Elim yatkındır, fotoğrafları çekmeniz benim montaj yapmama yetecektir. Bol şimşekli günler dilerim :))

Kablo baglantilarinin resimlerini çekerim. Ampulü cikarmanin resmini ceksemde anlayamazsin. :)

uzunlarda çok etkili. Simsek gibi cakiyor :)

Aracinizin markasi modeline gore alacaksiniz. Her aracin ampulleri birbirinden değişkendir. (Misal kimisi uzunlarda h1 takar kimisi h7 kimisi h16 vs.) buna uygun ampulü sipariş verdiğinizde montaji çok basit. Eski ampulü cikariyorsunuz yerine yenisini takiyorsunuz :)

Aracinizun marka modelini yazarsaniz size yardimci olabilirim ;)

montaj tam nasıl oluyor? eski ampulu çıkardık bunu taktık. SOnra elektrik bağlantısı yok mu ? yani soket nasıl bağlanıyor anlamadım...

Tabiki elektrik baglantisi var. Çok kolay olduğunu betimlemek için ampulü cikarip takiyosunuz yazdim. Hafta sonu montaji resmedecegim :)

Uzun zamandır aklımda vardı konuyu görünce siparişi geçtim çok teşekkürler montaj aşamasınıda paylaşırsanız benim gibi bu tarz uygulamalarda acemi olan kullanıcılara çok fayda sağlayacaktır :)

Bende dün akşam siparişi geçtim, sadece uzunlar olduğu için gerekli anlarda insanları daha kolay uyarırız dıye düşünüyorum.

Bugün s-line diye bi led modeli sordum. 750 TL dediler yuh dedim. Millet geçimin yolunu bulmuş valla..

Geri