Cree led uygulamasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyıni besleyen ünite ışığı nereden alıyor uzunların bağlandığı ampül yuvasından mı geliyor ?

Beyıni besleyen ünite ışığı nereden alıyor uzunların bağlandığı ampül yuvasından mı geliyor ?

Eski ampulün üzerinden iki tane soket cikiyor zaten. Ampulü cikarinca göreceksiniz...

Evet beyler gu sabah elektrikçiye taktırdım cree ledleri alet ateş ediyor. Arıza lambası yakmadı. Ayrıca elektrikçi, özcanın yaptığı gibi bir işlem yapmadı hemen bağlayıverdi. Teşekkürler özcan bu malzemeyi tavsiye ettiğin için.

bizde t10 ampül siparişi verdik gelsin bakalım ne olucak :)

Evet beyler gu sabah elektrikçiye taktırdım cree ledleri alet ateş ediyor. Arıza lambası yakmadı. Ayrıca elektrikçi, özcanın yaptığı gibi bir işlem yapmadı hemen bağlayıverdi. Teşekkürler özcan bu malzemeyi tavsiye ettiğin için.

Hayirli olsun güle güle kullan :)

bu arada inşallah çocuğunun sağlığı iyidir. İyilikler temenni ediyorum.

Birde stopları ve arka sinyalleri ledle değiştirsek mi ya? varmı arıza yakmayacak kırmızı ve sarı renkli uyumlu led ampül?

bu arada inşallah çocuğunun sağlığı iyidir. İyilikler temenni ediyorum.

Birde stopları ve arka sinyalleri ledle değiştirsek mi ya? varmı arıza yakmayacak kırmızı ve sarı renkli uyumlu led ampül?

Çok şükür iyi kontrollere gidip geliyoruz.

Stop ve sinyaller için birşey arastiriyorum. Eğer olursa onu da paylasirim buradan :)

Ben henuz takamadım, bende birde 2013 icon fluence var. Mercekli fara, xenon yerıne led takmayı düşünüyorum. Hem muayne sorunu olmaz, hemde daha kuvvetli olur xenona göre..
5000 saat ömrü çok mu kısa olur kısa farlar için? Led farı mercekli farlarda kullananlar oldu mu daha önce? Bilginiz var mı bu konuda?

Geri