Cree led uygulamasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah ellerine sağlık çok güzel olmuş

Merhabalar, ben de bu farlardan düşünüyorum uzunlar icin. Kısalar icin de ostram nb unlimited düşünüyorum. Uygun olur mu sizce ? Ve kısalar icin h7 mi olcak ?

Dostum bağlantı şemasını montaj fotoğraflarını bekliyoruz. Ledler nerdeyse geldi, gidip elektrikçilere mahkum kalmayalım. Montaj kısmını bir müsait olduğunda detaylandırıp iletebilir misin?

Arkadaşlar merhaba...

Saglik sorunlari nedeniyle Uzun zamandir foruma giremiyordum. Mesajlarinizi cevaplayamadigim için ozur dilerim.

Arkadaşlar merhaba...

Saglik sorunlari nedeniyle Uzun zamandir foruma giremiyordum. Mesajlarinizi cevaplayamadigim için ozur dilerim.
hocam gecmiş hayırdır haberımızde olmadı buyuk sıkıntı yoktur ınsallah

Osscan geçmiş olsun. Aliexpreste bayadır araştırıyorum. Uzunlar için alıcam ama birsürü farklı marka var, konunun ilk sayfalarında linki paylaşılan ürün baya rövaşta. Merak ettiğim bi 10 dolar farkla daha pahallı olanlar var. Kalitesi ve aydınlatması çok farkeder mi yoksa aşağı yukarı aynımıdır. Birde ampulleri montaj yaparken taktıktan sonra kapağı var kapattığımız. O kapağı delmek felan gerekiyor mu??

hocam gecmiş hayırdır haberımızde olmadı buyuk sıkıntı yoktur ınsallah

Tesekkur ederim. Oğlum yoğun bakimdaydi çok şükür cikti.

Osscan geçmiş olsun. Aliexpreste bayadır araştırıyorum. Uzunlar için alıcam ama birsürü farklı marka var, konunun ilk sayfalarında linki paylaşılan ürün baya rövaşta. Merak ettiğim bi 10 dolar farkla daha pahallı olanlar var. Kalitesi ve aydınlatması çok farkeder mi yoksa aşağı yukarı aynımıdır. Birde ampulleri montaj yaparken taktıktan sonra kapağı var kapattığımız. O kapağı delmek felan gerekiyor mu??

Pahali olanlarin pek bir farki olduğunu sanmiyorum. Sonuçta bizim ledlerde 7200 lümen. Çok çok yetiyor. Kapaklari kesmeye gerek yok. İçine sığıyor.

Arkadaşlar merhaba...

Geçmiş olsun. Yoğun bakım dediniz, ciddi bir durumdu demekki. Allah acil şifalar versin

Benim ürünüm 1 ay sonra gelebildi doğruluğundan şüpheliyim konuyu açan arkadaş aydınlatırsa sevinirim.

Benim ürünüm 1 ay sonra gelebildi doğruluğundan şüpheliyim konuyu açan arkadaş aydınlatırsa sevinirim.

Doğru urun meraklanmayin :)

Geri