valla maşallahı var arabanın.özel bir boya koruma, cila vs yaptırdınmı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyw Baki geç kaldın 1 hafta olcak jantları takalı, app leri zoraki taktım heran sökebilirim ahahaha
Oncelikle yuzey uzerindeki kılcal ciziikleri almak gerekiyor onun icin meguiars 105 ve 205 kullandik sonrasinda yuzey uzerinde pastanin biraktigi yag tabakasini ipa ile temizledim Gtechnic urunleriyle boya koruma yaptim c1 ve exo v2 urunlerin ismi youtube yazdiginda izleyebilirsin 2 yil gibi uzun bir sure koruma sagliyor ne kilcal cizik nede su iticilik kayboluyor mukemmel bir urunvalla maşallahı var arabanın.özel bir boya koruma, cila vs yaptırdınmı ?
Ahahahah super arada bi o zaman cikarip eskileri takiver kandir bizi espri olsun aracin masallahi var tu tu tu nazar degmesin. Ilk aldiginhunden bu yana rengi 10 kat koyulasti masallah
O cirtcirtli bant nasil bi sey anlatir misin¿ link falan var mi elinde
Tapatalk programından takla atarak gönderildi.
Savaş noldu boya kodu veriyordun boyaci seni bekliyorHastasıyız dedeeeee
Aynen Haydar abi o Clio bu Clio boyasının nekadar berbat oldugunu hatırladığını umuyorum buluşmada canlı canlı görmeğin dileğiyle görüşürüz :Tü Tü Tü Maşallah O Gördüğümüz Clio Bu Clio Mu Valla SÜPERRR
Hep Diyorum En Güzel Mod Sade Mod İnceden Orjinal Detaylarla Yapılan Mod