Clio Mk3 Replica RS :)

valla maşallahı var arabanın.özel bir boya koruma, cila vs yaptırdınmı ?

Eyw Baki geç kaldın 1 hafta olcak jantları takalı, app leri zoraki taktım heran sökebilirim ahahaha :D

Ahahahah super :D arada bi o zaman cikarip eskileri takiver kandir bizi espri olsun :D aracin masallahi var tu tu tu nazar degmesin. Ilk aldiginhunden bu yana rengi 10 kat koyulasti masallah :)

O cirtcirtli bant nasil bi sey anlatir misin¿ link falan var mi elinde :)

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

valla maşallahı var arabanın.özel bir boya koruma, cila vs yaptırdınmı ?
Oncelikle yuzey uzerindeki kılcal ciziikleri almak gerekiyor onun icin meguiars 105 ve 205 kullandik sonrasinda yuzey uzerinde pastanin biraktigi yag tabakasini ipa ile temizledim Gtechnic urunleriyle boya koruma yaptim c1 ve exo v2 urunlerin ismi youtube yazdiginda izleyebilirsin 2 yil gibi uzun bir sure koruma sagliyor ne kilcal cizik nede su iticilik kayboluyor mukemmel bir urun

Ahahahah super :D arada bi o zaman cikarip eskileri takiver kandir bizi espri olsun :D aracin masallahi var tu tu tu nazar degmesin. Ilk aldiginhunden bu yana rengi 10 kat koyulasti masallah :)

O cirtcirtli bant nasil bi sey anlatir misin¿ link falan var mi elinde :)

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Eyw baki saolasin bende oyle yapiyorum yikama yaparken soktum mesela kafa rahat yikadim heryeri tertemiz :D
Cirt bandi maslak oto sanayiden aldim sali gunu tekrar gidicem lazimsa alirim sanada1.5cm x 1.5cm boyutlarinda icinde 5 adet var 20tl nerdeyse bedava :)
Bu arada esenlerdesin sanirim benim evde esenlerde bi aksam bulusup veririm istersen eger :)

Hastasıyız dedeeeee :)

Tü Tü Tü Maşallah O Gördüğümüz Clio Bu Clio Mu Valla SÜPERRR
Hep Diyorum En Güzel Mod Sade Mod İnceden Orjinal Detaylarla Yapılan Mod

Tü Tü Tü Maşallah O Gördüğümüz Clio Bu Clio Mu Valla SÜPERRR
Hep Diyorum En Güzel Mod Sade Mod İnceden Orjinal Detaylarla Yapılan Mod
Aynen Haydar abi o Clio bu Clio boyasının nekadar berbat oldugunu hatırladığını umuyorum buluşmada canlı canlı görmeğin dileğiyle görüşürüz :

Çok yakında :D

Bu kadar da zevklerimiz benzeyemez.Yaptığınız çalışmalara hayran kaldım.Elinize sağlık.Yaza doğru bende Rs scenic yapmayı planlıyorum.

Spoilerim boyacıdan geldi :)

Bugün takıcaktım ama hava şartlarından dolayı aksadı kısmet artık
Resimlerde montajlanmamıştır sadece üzerine konulup fotoğraf çekilmiştir.
Türkiyede sadece 5 tane var 1 tanesini ben takıyorum kalan 4 tanesini aracını özel hisseden Clio 3 kullanıcı arkadaşlar alabilir :)

P3Pg5d.webp

p4BL8n.webp

Geri