Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende heyecanla bakıyorum şu plakaları takta tam oldun appsiz istanbul plakasımı olur, ben sırf app için 34 plaka almayı düşünüyorum 34 çok yakışıyor app ye bian önce yap derim.. Arabada ayna karşı binaları görüyoruz kaportada..
Bende heyecanla bakıyorum şu plakaları takta tam oldun appsiz istanbul plakasımı olur, ben sırf app için 34 plaka almayı düşünüyorum 34 çok yakışıyor app ye bian önce yap derim.. Arabada ayna karşı binaları görüyoruz kaportada..
Bugün tüm gün maslaktaydım coilleri ayarlattım Önü 1cm arkayı 2cm daha düşürdüm gözlemlerime göre şuan tam ideal oldu
App leri bahsettiğim sistemle montajladım istediğim zaman söküp alabilicem en azından silikonlayıp alt tarafı mındar etmektense birde arabayı yıkarken söküp öyle yıkamak daha mantıklı geliyor.
3M Dual Lock sayesinde çok çok güzel oldu.
Geçelim resimlere
3M Dual lock çok kuvvetli yapışıyor.
plakalara uygulanmış hali 2 ye bölerek 3-4 bölgeden yapıştırdım.
Montajlanmış hali.
Plakadakı dual lock sistemi çok güzel oldu valla hocam tavsiye ederim
Araba baya pis yarın yıkayıp güzel 1-2 fotoğraf çekelim, birde kapı monogramı kaldı onuda 1-2 gün içinde takıyımda arabanın işi bitsin