Clio Mk3 Replica RS :)

Eyw Fatih saolasin firsat buldukca yapiyorum birseyler
Birgun bulusalimda fotograflayalim araclari
aynen öyle benimde aklımda var hep müsait günlerimizde haberleşelim buluşalım :)

Bende heyecanla bakıyorum şu plakaları takta tam oldun appsiz istanbul plakasımı olur, ben sırf app için 34 plaka almayı düşünüyorum 34 çok yakışıyor app ye bian önce yap derim.. Arabada ayna karşı binaları görüyoruz kaportada..

Bende heyecanla bakıyorum şu plakaları takta tam oldun appsiz istanbul plakasımı olur, ben sırf app için 34 plaka almayı düşünüyorum 34 çok yakışıyor app ye bian önce yap derim.. Arabada ayna karşı binaları görüyoruz kaportada..

Cifr tarafli cirt bant ariyordum maslakta buldum 3m marka barzo silikonla yapistirmak istemiyordum ondan gecikti yarin takicam artik :D

Fark etmez ya çift taraflı bant ve azda silikon daha sağlam olur. Bende o şekilde hem bant var hemde az biraz silikon kazık gibi sağlam oluyor.

App lerimizi taktık sonunda :)

Bugün tüm gün maslaktaydım coilleri ayarlattım Önü 1cm arkayı 2cm daha düşürdüm gözlemlerime göre şuan tam ideal oldu :)

App leri bahsettiğim sistemle montajladım istediğim zaman söküp alabilicem en azından silikonlayıp alt tarafı mındar etmektense birde arabayı yıkarken söküp öyle yıkamak daha mantıklı geliyor.
3M Dual Lock sayesinde çok çok güzel oldu.

Geçelim resimlere :)

3M Dual lock çok kuvvetli yapışıyor.

plakalara uygulanmış hali 2 ye bölerek 3-4 bölgeden yapıştırdım.

Montajlanmış hali.

Mutlu Son :)

Basıklığın şuanki son hali :)

çok beğendim valla basıklık plaka herşey on numara.. hastasıyız dedee..

çok beğendim valla basıklık plaka herşey on numara.. hastasıyız dedee..
Plakadakı dual lock sistemi çok güzel oldu valla hocam tavsiye ederim :D
Araba baya pis yarın yıkayıp güzel 1-2 fotoğraf çekelim, birde kapı monogramı kaldı onuda 1-2 gün içinde takıyımda arabanın işi bitsin :)

on numara beş yıldız :eyv

valla hocam herşey çok güzel olmuş ellerinize sağlık :bravo:eyv

Citirdan bi foto ekleyelim :)

- MAşallah aracınız çok güzel tr'de sayılır clio 3'ler arasında ilk 3te tekrardan maşallah kazasız belasız :)

Geri