- Konuyu Başlatan
takalımda anlıycaz değdimi değmedimi eyw saolasınboyatmakla doğru tercihi yapmışsınız, çiziksiz kullanmalar
aynen oyle yapıcam hocam 10ml kadar c1 ve exo var uygulayıp takıcam ömer beye sordum nasıl bır yol ızleyelım dıyeRenk güzel yakışır. Elinde c1 varsa takmadan c1 uygula içine dışına jantların takmadan.
yenı boyanmıs urune 2-3 gun sonra uygulaman daha ıyı olcaktır dedı pazartesı salı c1+exov2 uyguluycam sonra montaj
boyalı çok daha iyi olmuş güle güle kullan
Eyw saolasın
Maşallah nazar değmesin, çok güzel olmuş araç, eline sağlık.. Hocam bende de clio 3 faz 2 var, direksiyon da soyulmalar var, senin direksiyon çok hoşuma gitti, "Clio mk3 Rs direksiyon" demişsin de, bunu yaptıracağım yer var mı istanbul da ? Birde krom kapı kollarını kendin mi boyadın, satın mı aldın ?
Benim direksiyonda eskiden deri yoktu plastıktı yanı anlıycagınız daha sonradan döşemecime gittim Rs direksiyonunu gösterdim ona göre yaptırdım gayette temiz bir işçiliği vardır yönlendirebilirim senide özel mesaj atarsan irtibata geçeriz
kapı kollarını y.dısından aldım gercek krom
Aynen öyle hocam elimizden geldiğince yapıyoruz saolasınGüzellik ayrıntılarda gizlidir. Güle güle kullanın farklı bir Clio olmuş.