Merhabalar, clio iv şirket aracımı geri vereceğim için sonradan ilave ettiğim ekipmanları satıyorum,
İsteyene detaylı fotoları whatsapp'tan vs gönderebilirim.
-4 adet 17 inch orjinal jant (1inde basit bir kaynakvar, mühim bir hasardan değil eğilmişti, 2si temiz 2sinde çizikler ar fiyatı uygun tutuyorum) 600tl
-Orjinal Deri direksiyon (piano black) (airbagsiz) 150tl
-orjinal eibach pro kit 3cm spor yaylar 500tl
-Yan sanayi sis farları ve orjinal nikelaj sis çerçeveleri (sisler 30 tl, çerçeveler 30tl)
-joy modelin (ekransız teyp olan model) orta çerçevesini piano black boyatmıştım, değiştirmek isteyen olursa takas yaabilirim, satılık değil (sağ ve sol havalandırma çerçeveleri ve vites körüğü çerçevesi de aynı şekilde)
-eco tuşu olmayan modeller için oradaki kapak yerine uygun pianoblack kalıp içinde kırmızı ışıklı switch 40tl
-göğüste yolcu airbaginin altındaki gözün arkası ve tabanı için deri örtü, elfreni kılıfı, ayrıca vitesin önündeki ve orta konsoldaki bardaklık vs gözleri için kırmızı dikişli deri örtü 40tl
-kırmızı metal startstop düşmesi çerçevesi 15tl
-çakmak girişi yerine uygun kırmızı ışıklı ikili usb soketi 20tl
-sparco metal pedal takımı 20tl
0533 668 64 76

İsteyene detaylı fotoları whatsapp'tan vs gönderebilirim.
-4 adet 17 inch orjinal jant (1inde basit bir kaynakvar, mühim bir hasardan değil eğilmişti, 2si temiz 2sinde çizikler ar fiyatı uygun tutuyorum) 600tl
-Orjinal Deri direksiyon (piano black) (airbagsiz) 150tl
-orjinal eibach pro kit 3cm spor yaylar 500tl
-Yan sanayi sis farları ve orjinal nikelaj sis çerçeveleri (sisler 30 tl, çerçeveler 30tl)
-joy modelin (ekransız teyp olan model) orta çerçevesini piano black boyatmıştım, değiştirmek isteyen olursa takas yaabilirim, satılık değil (sağ ve sol havalandırma çerçeveleri ve vites körüğü çerçevesi de aynı şekilde)
-eco tuşu olmayan modeller için oradaki kapak yerine uygun pianoblack kalıp içinde kırmızı ışıklı switch 40tl
-göğüste yolcu airbaginin altındaki gözün arkası ve tabanı için deri örtü, elfreni kılıfı, ayrıca vitesin önündeki ve orta konsoldaki bardaklık vs gözleri için kırmızı dikişli deri örtü 40tl
-kırmızı metal startstop düşmesi çerçevesi 15tl
-çakmak girişi yerine uygun kırmızı ışıklı ikili usb soketi 20tl
-sparco metal pedal takımı 20tl
0533 668 64 76
Moderatör tarafında düzenlendi: