Clio Mk3 Replica RS :)

Maaşallah allah kaza bela göstermesin

Herkeze ayrı ayrı sonsuz teşekkürler :)
Aracı ufak ufak yapıyoruz derken Kayseriden bir abimiz niyetlendi hayırlı olsun dedik yolumuza 2010 model 1,2 tomtom edition ile devam ediyoruz beyaz renk yarım parça lokal boyalı 71bin km de.
kısmetse cuma günü teslim alıyorum :)

satıldı mı şimdi araç hayırlısı olsun o zaman güzel emek vardı gerçekten..

Hay maşAllah hocam nasıl sattınız o küçük canavarı :-)

Yeni aracınız hayırlı olsun, faz2 mi yeni aracınız

Ve takipteyiz yeni replica rs için :-)

Hayırlı olsun kardeşim. Allah kazasız sürüşler nasip etsin. Kayseri'ye geliyorsan haberleşelim ve buluşalım inşallah. Yok alıcı senden gelip aldıysa yeni sahibiyle tanışmayı isteriz.

Hayırlısı olsun serkanım

Biraz hızlı gelişti açıkcası bende anlamadım, tam olarak bitiremedim 1-2 eklenti daha yaparım sonra keyfe keder binerim diye düşünüyordumki Kayseriden bi abimiz facebook dan 1-2 fotoğraf görmüş ve talip oldu bende hayırlısı olsun dedim anlaştık :)

Yolumuza 2010 model fazII 71Bin km de full servis bakımlı clio 1.2 TomTom Edition ile devam edicez kısmetse. Amaç model yükseltmek başka bir araç almak değil bütçeme en uygun en dolu araç olarak bunu tercih ettim
cuma sabahtan satış işlemlerini hallediyoruz sonrasında yeni arabamı alıcam bakalım şimdiden ufak ufak başladık malzeme toparlamaya kısmet diyelim :)

Aracın satılmasından dolayı tadı damağımız da kaldı desem yerinde olur sanırım. Alana da satana hayırlı olsun. Yeni araç yeni proje demek merakla bekliyoruz o zaman tekar hayırlı olsun.

Baya iyi bi clioydu cok ugrasmistiniz insallah daha güzel projelerle devam edersiniz yeni araca :)

Geri