Clio Mk3 Replica RS :)

Yeni aracın hayırlı olsun kardeşim,bana linkini gönderdiğin aracı aldın diye tahmin ediyorum,güzel araç aldın...

Yeni aracın hayırlı olsun kardeşim,bana linkini gönderdiğin aracı aldın diye tahmin ediyorum,güzel araç aldın...
Eyw Mustafa abim saolasin onu aldik kismetse yarin teslim alicam.
Sana danismadan araba almiyorum abi biliyosun
:)

Aracı bugün teslim ettik Murat abi ağız tadıyla keyfine varır inş.

yeni aracımızdan bir fotoğraf ekliyorum :)

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Yeni aracin hayirli olsun kardesm gule gule keyifle kullan :) bu arada araci ustundeki parcalarla berabermi verdn komple merak ettim hayirli olsun tekrardan her iki taraf icinde

Hayırlı olsun hocam, üst model üst donanım her zaman iyidir :-)

Yeni aracin hayirli olsun kardesm gule gule keyifle kullan :) bu arada araci ustundeki parcalarla berabermi verdn komple merak ettim hayirli olsun tekrardan her iki taraf icinde
Aynen Fatih komple verdim sokulenler takilanlar vs. Doldurduk bagaja gonderdik :D

çok güzel görünüyor :masallah :masallah hayırlı olsun ALLAH (CC) tekerine taş değdirtmesin ;) faz 2 ler gerçekten hoşuma gidiyor :eyv

inşallah hayırlı olur abi bekliyoruz yeni rs'i :)

yeni aracın hayırlı olsun kazasız belasız. jantlara ve kapı monograma hasta oldum ve bittim:halay jant arıyordum bende deliler gibi ama orjinal benim için daha güzel nereden aldın acaba yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:
Geri