- Konuyu Başlatan
Dediğin koşullara sahip bir araba yok bende ondan dolayı cevap vermem doğru olmaz bende 1.2 75 beygir manuel vites var normal şu an aksilik görmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Be bu ı öyle bir sıkıntısını görmedim sadece rampa aşağı yavaşlatıyor ufak bir titreme oluyor yoksa herhangi bir problem yok bu arada 2016 model mi aldınız kaç tl?Hocam bende gecen hafta bu 1.2 120 likten aldim edc vites ve yacaslarken erken vites kucultuyor sanki ve silkeliyor, belli bir hizla giderken ayagimi gazdan cekip biraz kendi halinde yavaslamasina izin verip ardindan tekrar dipgaz yaptigimda arac bi 2 sn kadar ne yapacagini sasiriyor sonra vites kucultup gitmeye calisiyor sizdede ayni durum gecerli mi ?
65900 versim plaka masraflari haric icon pakete ek olarak metalik renk ve park asisti mevcut yeni makyajli kasa evet
ben çok nazik davranırsam 8 pek dikkat etöezsem 10-10,5 lt. sabrediyoruz düşecek diye yoksa tam bir ocağa incir ağacı dikme makinesi