Ilk doldurunca yazan kalan km ye pek aldanmayin.hep depo fulleyerek gezerim.900 km de gittigi oldu 600 km de.1.5 dci 90 bg. arac.sehirici disi karisik.sartlar cok etkiliyor.
ortalama tüketim değerine göre kalan mazot veya benzin ile nekadar yol gideceğini gösterir örneğin deponu doldurursun değerleri sıfırlar 15dakka gazlarsın ortalama tüketim 10 litre olur 45litre / 10 litre ort tüketim toplamda yol bilgisayarına göre 450 km yol gidebileceğini görürsün
Hocam bende gecen hafta bu 1.2 120 likten aldim edc vites ve yacaslarken erken vites kucultuyor sanki ve silkeliyor, belli bir hizla giderken ayagimi gazdan cekip biraz kendi halinde yavaslamasina izin verip ardindan tekrar dipgaz yaptigimda arac bi 2 sn kadar ne yapacagini sasiriyor sonra vites kucultup gitmeye calisiyor sizdede ayni durum gecerli mi ?