bence satmak çözüm değilm yasal yollardan hakkınızı arayın bende de 2013 lıcon var rüzgar sesi çok alıyor.detaylı bilgi için 05386334846
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim yazdiklarimin sizinle uzaktan yakindan alakasi yok anlatamamisim demek ki, cok da sorun degil. Peki.kusura bakmayiniz sadece paylasim yaptim ve belgelerle konustum ben.verdigim paranin karşiligini istedim sadece yetkililerden.ne bir eksik ne bir fazla.yurdum insanini sadece sözüm meclisten disari cahil yerlerine koymalarini hazmedemiyorum.2012 den beri kronik olan bir sorunu kurumsal bir firma neden düzeltmez.bu sorunu kendileri cok iyi bilir ve kabul ederler.bu durumda bile ben yazilarimda marka kötülemesi yapmadim.sadece olani tüm belgesi ile sizinle paylaştim.benim yerime kendinizi koyun ve daha 15 günlük bir araca bu kadar parca degistikten sonra ve giden zaman giden aracsız kalma ve test icin harcanan yakıt parası bunlar hep benden gitti.ben cok meraklı degilim işimi gücümü bırakıp servis servis dolaşmayı.hatta 1 gün icierisende benle oynar gibi 2 servis arası mekik dokudum.hepsi bu tskler ilginize.sonnn..
kusura bakmayiniz sadece paylasim yaptim ve belgelerle konustum ben.verdigim paranin karşiligini istedim sadece yetkililerden.ne bir eksik ne bir fazla.yurdum insanini sadece sözüm meclisten disari cahil yerlerine koymalarini hazmedemiyorum.2012 den beri kronik olan bir sorunu kurumsal bir firma neden düzeltmez.bu sorunu kendileri cok iyi bilir ve kabul ederler.bu durumda bile ben yazilarimda marka kötülemesi yapmadim.sadece olani tüm belgesi ile sizinle paylaştim.benim yerime kendinizi koyun ve daha 15 günlük bir araca bu kadar parca degistikten sonra ve giden zaman giden aracsız kalma ve test icin harcanan yakıt parası bunlar hep benden gitti.ben cok meraklı degilim işimi gücümü bırakıp servis servis dolaşmayı.hatta 1 gün icierisende benle oynar gibi 2 servis arası mekik dokudum.hepsi bu tskler ilginize.sonnn..