Clio 4 de rüzgar sesi sorunu

merhabalar ben 15 gün oldu alalı rüzgar sesi bagaj sesi.hepsi var.hayel kırıklıgı bende ...1 gün servise birakacam kapı dösemelerini sokeceklermiş.pes dedim.
Bagaj sesinin basit bir çözümü varmış herhalde,rüzgar sesi daha çok uğultu gibimi,rahatsızlık veriyor mu ?

2013 Clio IV İcon aracımda da rüzgar sorunu vardı, bikaç gün önce servise uğradığımda sordum. Garantisi Ocak ayında bitmesine rağmen ücretsiz olarak yaptılar. Şimdi çok daha iyi, rüzgar sesi duymuyorum..

2013 Clio IV İcon aracımda da rüzgar sorunu vardı, bikaç gün önce servise uğradığımda sordum. Garantisi Ocak ayında bitmesine rağmen ücretsiz olarak yaptılar. Şimdi çok daha iyi, rüzgar sesi duymuyorum..

işte serviste bakım yaptırmanınfaydaları. iyi niyet ile halletmişler teşekkürler hangi servis ise.

2014 model clio sport tourer sahibiyim video da ki sesi (ıslık gibi) hiç duymadım. şanslı mıyım? bilmiyorum. paylaşan arkadaşlara teşekkürler...

serviste rüzgar sesine 2600 tlkik parca degistirerek cüzüm bulmuslar sounuc aynı

ljp7zp.webp

bu kadar parcadan sonra 1 gün sonra yine gittim test ettiler onlar bile sasirdi .azalacaigina arttı.pes ettiler yapamiyorlar

bu kadar parcadan sonra 1 gün sonra yine gittim test ettiler onlar bile sasirdi .azalacaigina arttı.pes ettiler yapamiyorlar
Bence sen başka bi servise git, çoğu servis sadece işçilikle hallediyor artık bu sorunu..

Geri