Clio 3'e yapacaklarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnkls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende sis yok ben o zmn hiç gece fotoğraf çekemicem :) pazar günü muhtemelen gidip taktırıcam :)
Fırsatım olursa gelmeye çalışırım... Daytona'da takılacak dimi ? yan profilden çekersin sıkıntı olmaz tam karsısından aldıgın zaman cok parlıyor ama pro fotoğraf makınelerıyle gayet ıyı goruntuler alabılırsın sıkıntı olmaz :eyv

Fırsatım olursa gelmeye çalışırım... Daytona'da takılacak dimi ? yan profilden çekersin sıkıntı olmaz tam karsısından aldıgın zaman cok parlıyor ama pro fotoğraf makınelerıyle gayet ıyı goruntuler alabılırsın sıkıntı olmaz :eyv

evet daytona da yaptırıcam sizide beklerim tabiki işiniz yoksa + RFC sticerinide almaya gideriz :)

Pazar günü açıksa geçeriz Usta'nın yanına :eyv

8000kv çok mavimsi durmuş sanki 6000 daha ideal gözüküyor

8000kv çok mavimsi durmuş sanki 6000 daha ideal gözüküyor

resimden öyle aga gercekte cok hafif mavimsi :eyv benim istedigim resimdeki gibi durmasıydı ama degil işte gercekte dahada hafif mavi :D daytona bulusması var desenize :D özkan abi sende git daytonaya sende taktır xenon :eyv

anıl gidicemde işlerim yoğun bu ara bakamıyorum arabaya evin otoparkında yatıyo öle

olmazsa başka pazarda olur :) orda buluşma yaparız :eyv

anıl gidicemde işlerim yoğun bu ara bakamıyorum arabaya evin otoparkında yatıyo öle

istanbulda olsaydım alırdım senin arabayı benimkini bırakırdım otoparkınıza ne istiyosan yaptırırdım ona abi tabi izin verirsen :eyv istanbula tatil yapmaya geldigimde bos bos duruyom cunku bütün gün :)

hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz ;) clio3ü olan baya arkadaşımız var hepsini araçlarıda güzel konulara bakarak fikir alabilirsin _;)

Geri