Ben geliyorum pazar günü gideriz başka gelenlerde olursa mini bi buluşma olabilir ordaolmazsa başka pazarda olur orda buluşma yaparız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben geliyorum pazar günü gideriz başka gelenlerde olursa mini bi buluşma olabilir ordaolmazsa başka pazarda olur orda buluşma yaparız
Ben geliyorum pazar günü gideriz başka gelenlerde olursa mini bi buluşma olabilir orda
Açıksa öğleden sonra 2 yada 3 iyidir ama 2 daha iyi oluro zmn saat kaç diyelim öğleden sonra olsun tek çalışmadığım gün uyuma açısından
Aynen abisorun daytonaya pazar günü acıksa gidin ama sonra bosa gitmiş olmayın kapalı olur felan
sorun daytonaya pazar günü acıksa gidin ama sonra bosa gitmiş olmayın kapalı olur felan
Bakalaım bekleyelim açık olmasından ziyade inşallah hava muhalefetiyle karşılaşmayızaynen onuda konuştuk yarın arıcam öğrenelim muhtemelen açıktır ekmek parası
Bakalaım bekleyelim açık olmasından ziyade inşallah hava muhalefetiyle karşılaşmayız
ana yollar açıktır geçen c.tesi ordaydım bu arada gold pc nin arkasında ultragarage var belki bilirsiniz tavan folyoyu orda çektirdim ordan çıkıştı bir caddeye girdim full aksesuar yanıp sönen lambalar sokak değil eğlence merkezi gibi oralarda bir yerlerde olsa gerek...
orası benim tavan dosememi mahvetti kimseye tavsiye etmiyorum orayı + arabaya cok hor davranıyorlar. sizde stopları kesin promosyondan folyo cektirmişindir orda bedavaya + kabarcıklar hala duruyordur stoplarda forumada sikayet konusu acmıstım ultra garage yazın aramaya gorun sikayet konumu. girdigin cadde modifiyeciler sokagı orda life tuning var oda daytona tuningin diger subesi. ama daytona orda degil bakırköyde veliefendinin tam karsısında.