http://www.renaultfanclub.com/sohbe...t-cam-filmi-ve-tavan-folyosu-cektirmeyin.html
buyur oku aga cok hor davrandılar aracıma.
buyur oku aga cok hor davrandılar aracıma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sis den beyin mi yanar demeyin yanıyor bende yanmaz sanıyodum taki arabamın abs beynini yakana kadar ama düzgün kullandığınız süreceproblem yok sadece ard arda sürekli açıp kapatmayın
arka kapıya hoparlör olayına gelince tesisatı çekili zaten sadece 13 cm bi hoparlör alıp etrafına 1 cm kalınlığında bitahta kestiriceksin yuvarlak panzot gibi düşün sonra matkap uçlu vidayla tutturdun mu miss benim tavsiyem arkaya bide tweeter bağlaman
öneriler için teşekkürler siz yaptırdınız sanırım
Senin sisler nasıl bağlı ozan arada röle filan yokmu ayrıca arabanın sis tesisatı cekilimiydi fabrika çıkış yoksa elektrikcimi cekti tesisatı bazı arabalarda tesisat hazır oluyor sen sadece sisleri bağlıyorsun. mesela benim sisler elektrikci tarafından yapılmış rölesi var dügmesi cıtcıt dügme bir sıkıntı olmadı bugune kadar ama şöylede bir durum var bende ABS beyni yok hehe hehe
tesisat orjinal abi sadece zenonu ben taktım
xenon abs beynine zarar verdi yani
aynen abi normalde olucak bişey değil ama şanssızlık işte gökten ...yağsa bize ...denk gelir muhabbeti
seni çok bedevi gördüm kardesim benim