Clio 3'e yapacaklarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnkls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyaz clio ya cam filmi tavana folyo 3.5 yay ve jant far sis xenon bide ledli stop takınca araba manyak gösteriyor klişeleşmiş uygulamalar bunlar :)

26022012494.jpg

farlara amerikan park ve 6000k xenon,sislerede 6000k xenon,3.5 cm yay,güzel 16" jantla süper olur araç ;)

farlara amerikan park ve 6000k xenon,sislerede 6000k xenon,3.5 cm yay,güzel 16" jantla süper olur araç ;)

dedikleriniz maddiyet izin verdikçe yapılcak işlemler 15 jant değil mi orjinali ? ve amerikan park olayını en iyi temiz kim yapar önerebiliceğiniz birisi varmı bir kaç yere sordum beyin gerekiyo dedi birisi 30 tl ye tesisat ile hallolur dedi.

3.5 spor yay yeterli gelmeyebilir 5cmde düşünebilirsiniz. 16 jant idealdir clio3e bana göre. Far sis xenon ve app plakada şık olur.

3.5 spor yay yeterli gelmeyebilir 5cmde düşünebilirsiniz. 16 jant idealdir clio3e bana göre. Far sis xenon ve app plakada şık olur.

ilk amaç yay yada ön- park-sinyal olayını halletmek arabanın kredisini ödüyorum sıkışmadan ufak ufak yapıcaz inşallah :)

ön ve arka camın arasındaki direği parlak siyah folyo ile kaplarsan bütünlük sağlanır:eyv

benim derdim değil böyle olunca tavan cam görünümü alıyormuş o yüzden birleştirmedim + polis belki yolda görürse cam olduğuna inannıp yer diye :)

amerikan park yapcaksınız öncelikle farlara ve sislere 8000 kelvin xenon kit takınki amerikan park kendini göstersin sarı fara amerikan park yapmayın igrenc gozukuyor cunku.. ilk etapta xenonlayın aracı sonra amerikan park yapın. amerikan park yaptırmak içinde benim oto elektrikcime gidebilirsiniz alibeyköy eyüp kagıthane civarında oturuyorsanız alibeyköyde benim oto elektrikcim 40 tl ye yapar hersey dahil montaj ampül vs. takcagı ampülde orjinal osram kullanıcak yani turuncu boyalı ampül olmayacak..

Geri