Clio 1.2 almayayim mi?çok hantal diyorlar?hizla falan işim yok ama çok mu kötü?

hala araba alamadım ben :D

daha araç açılmadan motor kendine gelmeden çok erken dawranıp sattın arabanı .. 9500 kmdeyim ilk zamanlardaki halinden o kadar farklı bir araç kullanıyorumki. yokuşları çıkmam demiyor. gaz veriyorum gitmem demiyor oldukçada seri :) Km arttıkçada dahada keyif vermeye başladı.. başka araç alacaksan 1.2 tsi leon bak derim. 190nm tork vark fazlasıyla tatmin eder.

daha araç açılmadan motor kendine gelmeden çok erken dawranıp sattın arabanı .. 9500 kmdeyim ilk zamanlardaki halinden o kadar farklı bir araç kullanıyorumki. yokuşları çıkmam demiyor. gaz veriyorum gitmem demiyor oldukçada seri :) Km arttıkçada dahada keyif vermeye başladı.. başka araç alacaksan 1.2 tsi leon bak derim. 190nm tork vark fazlasıyla tatmin eder.
benzinli motor alırsam 0.9 alabilirim 1.6 alabilirim ancak ne araba alacağıma hala karar veremedim :D reno kesin de clio 4 megane symbol captur clio 3 ne bulursam uygun temiz.

0.9 tce al o zaman touch versiyon yeter :)

megane 4 1.6 dci 130hp:D

hala araba alamadım ben :D
1.5dci lattitude 10000km ve altı 2. el:D kafa karıştırma vol 42324242:D

megane 3 e kilitlendim gibi buldum da bir araç bakalım kredi verirse banka alacağız inşallah fazla kafam karışmadan :D
Az para değil abi megane 4 ü bekle bence bak 1-2 aya açıklarlar gelir gelmez kampanyalı hemen kapatırsın uygun donanımında... Şimdi alırsın 1-2 aya üst kasası çıkar otomatik 2. elde - 5,6bin tl... Sana kendi düşüncem bekle demek... birde skoda superb 1.6tdi comfort ve lattitude 1.5dci privilage/excetuve bir incele kardeşim büyük ve sağlam araçlar 10000km ye kadar alınabilir 2. el

Az para değil abi megane 4 ü bekle bence bak 1-2 aya açıklarlar gelir gelmez kampanyalı hemen kapatırsın uygun donanımında... Şimdi alırsın 1-2 aya üst kasası çıkar otomatik 2. elde - 5,6bin tl... Sana kendi düşüncem bekle demek... birde skoda superb 1.6tdi comfort ve lattitude 1.5dci privilage/excetuve bir incele kardeşim büyük ve sağlam araçlar 10000km ye kadar alınabilir 2. el
abi 40 dan fazla para veremem ben bir araç için 40 bin maksimum limit olur senin dediğin araçlar en az 50 bin olur o da beni aşar çok olur bana :) eyv ;)

orası öyle abi arkadaşım sıfır clio 4 aldı fulünden 52bin verdi o megane 4 o rakamlara dolu dolu alınır yani:D

En kotu şartta 1.2 120hplik benzinli motor ve touch donanimiyla alinir yani. Daha ne olsun

Geri