Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Clio 1.2 almayayim mi?çok hantal diyorlar?hizla falan işim yok ama çok mu kötü?
allah razı olsun abi eyvallah paylaşırım tabi kullandıkça sıfır clio4 e baktım benzinli 38 39 40 civarında bende 2012 megane 3 ü dinamiği 39 a aldım hemde 9500 de daha biraz daha mantıklı geldi bana.
39000 iyi rakam fakat yakitin en az 2 litre artti verginde 500den 800 e cikti insallah hesaplarin istedigin gibi olur kardesm allah nazarlardan saklasin
39000 iyi rakam fakat yakitin en az 2 litre artti verginde 500den 800 e cikti insallah hesaplarin istedigin gibi olur kardesm allah nazarlardan saklasin
çıksın be abi sınıf atladık o kadarda olsun yakıtı dert etmiyorum zaten 6-8 bini geçmez yıllık yapacagım yol o yüzden benzinliye yöneldim gene dizel yerine. teşekkür ederim
çıksın be abi sınıf atladık o kadarda olsun yakıtı dert etmiyorum zaten 6-8 bini geçmez yıllık yapacagım yol o yüzden benzinliye yöneldim gene dizel yerine. teşekkür ederim
eco mod çok iyi 0.6-0.7 litre gibi fark ettirdi .. arabayı baya bi kısıyor.. bayır yukarı devirlenmeyip hızlanamadığı için anlıkta ecosuza göre baya az oluyor dolayısıyla tüketime etki ediyor eko iyidir iyiiiiii )))
bu iyimiş kardeşim şeytan dürtüyor arada bu ilandaki gibi 2013 1.6dci 130hp edc camtavan navigasyon vede gt line versiyondan açık metalik mavi öldürsemmi acaba kafamda bir bu birde 2008slk komp var bakalım hayırlısı