Clio 1.2 almayayim mi?çok hantal diyorlar?hizla falan işim yok ama çok mu kötü?

hayırlı uğurlu olsun tekerleğine taş değmez inşallah izlenimlerini ver bende niyetliyim o kasayla değişim olabilir...

hayırlı uğurlu olsun tekerleğine taş değmez inşallah izlenimlerini ver bende niyetliyim o kasayla değişim olabilir...
allah razı olsun abi eyvallah paylaşırım tabi kullandıkça sıfır clio4 e baktım benzinli 38 39 40 civarında bende 2012 megane 3 ü dinamiği 39 a aldım hemde 9500 de daha biraz daha mantıklı geldi bana.

39000 iyi rakam fakat yakitin en az 2 litre artti verginde 500den 800 e cikti :) insallah hesaplarin istedigin gibi olur kardesm allah nazarlardan saklasin

39000 iyi rakam fakat yakitin en az 2 litre artti verginde 500den 800 e cikti :) insallah hesaplarin istedigin gibi olur kardesm allah nazarlardan saklasin
çıksın be abi sınıf atladık o kadarda olsun :) yakıtı dert etmiyorum zaten 6-8 bini geçmez yıllık yapacagım yol o yüzden benzinliye yöneldim gene dizel yerine. teşekkür ederim :)

sem eco modu nasıl abi onu söyle ortalama tüketim ne alemde?:)

sem eco modu nasıl abi onu söyle ortalama tüketim ne alemde?:)

eco mod çok iyi 0.6-0.7 litre gibi fark ettirdi .. arabayı baya bi kısıyor.. bayır yukarı devirlenmeyip hızlanamadığı için anlıkta ecosuza göre baya az oluyor dolayısıyla tüketime etki ediyor :) eko iyidir iyiiiiii :))))

Geri