Clio 1.2 almayayim mi?çok hantal diyorlar?hizla falan işim yok ama çok mu kötü?

ben sattım 1.2 clio mu şimdi gözüm 1.5lerde clio megane captur artık neye eserse kafam *yacun
abi insallah hayırlısı bence clio sport tourer alacağına captur 1.2 120hp edc veya 1.5 dci edc al:D

s
ıfırmı almıstınız neden sattınız acaba?
sıfır aldım hem dar geldi hem çekişini beğenmedik 1.2 motorun sattık gitti bundan sonra dizel araba alacağım büyük ihtimalle de megane olacak gibi duruyor

abi insallah hayırlısı bence clio sport tourer alacağına captur 1.2 120hp edc veya 1.5 dci edc al:D
1.5 dci megane 3 de kafamız kilitlendi anlasabilirsek bayi ile sıfır megane 3 alalım diyoruz :D

1.5 dci megane 3 de kafamız kilitlendi anlasabilirsek bayi ile sıfır megane 3 alalım diyoruz :D

Yeni cikacak 2014 model makyajli kasayi bekleyin derim ;)

2014 de kasa değiştirecek diye biliyorum ama babama anlatamadım derdimi illa megane istiyor bende clio 4 istiyorum bakalım kim galip gelecek
megane 4 geliyor kardeşim resimleri de ortada dolanıyor tasarım olarak astra ve golf sahiplerini ağlatır... Bekle acele etme çıksın gör al derim:D

megane 4 geliyor kardeşim resimleri de ortada dolanıyor tasarım olarak astra ve golf sahiplerini ağlatır... Bekle acele etme çıksın gör al derim:D

Bırak golfu astrayi biz clio sahiplerini bile aglatacagini dusunuyorum ben ;)

orası öyle abi arkadaşım sıfır clio 4 aldı fulünden 52bin verdi o megane 4 o rakamlara dolu dolu alınır yani:D

hala araba alamadım ben :D

Geri