Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Clio 1.2 almayayim mi?çok hantal diyorlar?hizla falan işim yok ama çok mu kötü?
1.2 turboyla basmamak olmaz. Benzinli motorda gazlayinca yakit tuketimi 8lere vurur. Hem performans hem tasarruf hem benzin kelimesi hicbir motorda vucut bulmaz
1.2 turboyla basmamak olmaz. Benzinli motorda gazlayinca yakit tuketimi 8lere vurur. Hem performans hem tasarruf hem benzin kelimesi hicbir motorda vucut bulmaz
bendede 1.2 var.. 1.6 dan 1.2 ye geçtim.. sonuç olarak performans ataklık serilik beklemeyin.. sakin sakin efendi kulanırım derseniz uygun bir motor..diyelim süratli bir şekilde gidiyorsunuz önünüze kamyon çıktı yavaşladınız sonra toplaması biraz geç oluyor o kadar.. yoksa araba gayet iyi gidiyor..
bende 1.2 turbo 120 beygir EDC var . aldığım günden beri ECO da kullanıyordum 760 km oldu alalı da , bugün kastamonu - ankara yaptım bir iıki kırmızı ışıkta yandaki arabalarla kalkışım oldu ( inanılmaz bir tork ve ivme - ECO mod u kapalı.çünkü baya etkiliyor yokuş çıkamassınız devirlenmede problem olabilir eco açıkken) akıllara zarar .Ama aynı oranda da yakıyor 6,4 e düşürdüm şehirler arası bu km deki aracı .forum yorumlarına bakarsanız yine kâr dayım