Captur R-Link Navigasyon Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cezaii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cezaii

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım.
Geçen sene almış olduğumuz captur aracımızda 1 ay önce harita güncellemesi yapmak için çıkarıp bilgisayara taktık. Rlink toolbox ı yükledik ve harita güncellemesi yaparken program killitlendi ve %75 den yukarı gitmedi. Daha sonrasında sd kartı söküp taktık ve içindeki dosyaları yedekleyip formatladık fakat bundan 5 dk. sonra da kartın aslında formatlanmaması gerekiyormuş. Yine de dosyaları atmaya çalıştığımda dosyalarda hata oluştuğunu ve artık kullanılamaz durumda olduğunu farkettim. Bir türlü de bununla ilgili nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim biraz araştırdım bu şekilde olan birşeyin geri döünüşü yokmuş yeniden bir renault dan navigasyon yüklü bir sd kart almamız söylendi.

Sizlerede danışmak istedim, yapabileceğim başka birşey var mı?

Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Daha önce bir arkadaş konu açılmıştı sanırım ,bulamadım. R-link toolbox kurulum dosyalarının yedek alınması gerekiyor.
Şayet bu dosyların yedeği var ise sanırım kurtarabilirsiniz. Data kurtarma deneyebilirsiniz.

C:/Users/******/AppData/Local/Renault/RLinkToolbox/cache

Daha önce bir arkadaş konu açılmıştı sanırım ,bulamadım. R-link toolbox kurulum dosyalarının yedek alınması gerekiyor.
Şayet bu dosyların yedeği var ise sanırım kurtarabilirsiniz. Data kurtarma deneyebilirsiniz.

C:/Users/******/AppData/Local/Renault/RLinkToolbox/cache

Oraya baktım ama maalesef yok. Ordaki dosyada 0 kb gösteriyor.

Başka bi şekilde yükleme yapamazmıyım acaba?

Oraya baktım ama maalesef yok. Ordaki dosyada 0 kb gösteriyor.

Başka bi şekilde yükleme yapamazmıyım acaba?

Bence zor gibi gözüküyor.Diğer arkadaşta aynı sıkıntıyı yaşamıştı.Servis 700TL idi sanırım bir fiyat talep etmişti.Müşteri memnuniyeti vs halletmişti.

O arkdaş nasıl halletti acaba? Buralardamıdır acaba? Yardımcı olabilicek biri varmı bu konuyla ilgili?

Merhaba ayni sorun bugunde benim basima geldi sd kart okumuyor siz sorunu cozebildinizmi
Tesekkurler

bende de aynı sorun var. thetuzla'nın bahsettiği klasör bende dolu fakat rlink toolbox sdkart'ı hiç görmediği için yedekleri geri yükleyemiyor. manuel kopyalayınca da bir şey olmadı, toolbox yine kartı görmedi. hatta o dosyalar aslında .rar dosyaları, winrar ile açıp çıkan tek dosyayı koydum yine de rlink toolbox'ın görmesini sağlayamadım.

bende buna sebep olan şey mutemelen çinden gelen sd kart okuyucusuydu. güncelleme yaparken arada bağlantısı kesilince kartı bozdu.

acaba kartı bozuk olmayan bir arkadaş bilgisayara takıp kartın içindeki dosyaların ekran görüntüsünü buraya atabilir mi? en azından içinde ne gibi dosyalar olduğunu bilsek belki toparlayabiliriz.

kartı tekrar sipariş ettirebiliyoruz ama fiyatı 785 lira :(

bende de aynı sorun var. thetuzla'nın bahsettiği klasör bende dolu fakat rlink toolbox sdkart'ı hiç görmediği için yedekleri geri yükleyemiyor. manuel kopyalayınca da bir şey olmadı, toolbox yine kartı görmedi. hatta o dosyalar aslında .rar dosyaları, winrar ile açıp çıkan tek dosyayı koydum yine de rlink toolbox'ın görmesini sağlayamadım.

bende buna sebep olan şey mutemelen çinden gelen sd kart okuyucusuydu. güncelleme yaparken arada bağlantısı kesilince kartı bozdu.

acaba kartı bozuk olmayan bir arkadaş bilgisayara takıp kartın içindeki dosyaların ekran görüntüsünü buraya atabilir mi? en azından içinde ne gibi dosyalar olduğunu bilsek belki toparlayabiliriz.

kartı tekrar sipariş ettirebiliyoruz ama fiyatı 785 lira :(
Merhana sizin Dosyalarin ismi tomtom.000 tomtom.001 seklinde mi eger cihaziniz r link 1 cihazi ise bunlar gerekli r link explorer diye bir program ile atiliyor kartin icine

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba;
Ben nette R-Link Explorer programını bulamadın. Programın linki varsa buradan yada özelden paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhana sizin Dosyalarin ismi tomtom.000 tomtom.001 seklinde mi eger cihaziniz r link 1 cihazi ise bunlar gerekli r link explorer diye bir program ile atiliyor kartin icine

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri