Merhaba arkadaslar iyi gunler benim Renault kangoo 2015 model kamyonetim var Rlink navigasyon sistemi var benim cozemedigim bir sorun var ekran calisiyor ama alttaki cevirme dugmeleri bazen calisiyor bazen calismiyor muzik kesiliyor calismiyor ama ekran calisiyor dokunmatikde hicbir sorun yok ama kontrol olan yerde cd takiyorum cd donuyor okuyor ama calmiyor bloke olmus oluyor park lambalari yaktigimda teyibin dugmeleri yanmiyor belli bur sure sonra kendi kendine geliyor 1 saat sonra bazen gelmiyor geldiginde muzik dinliyorum kontagi kapatip kitliyorum icindeyken tekrar aciyorum ama ayni donme sorunun tekrar yapiyor ekranda bir sorun yok cd koydugum yerde calismadiginda sanki calisiyormus gibi tikirtilar geliyor usb taklili sd card takili sokup taktigimda goruyor ama okumuyor renault servisinede sordum guncelleme dediler ama o da olmadi ayni sorun devam ediyor kendi kendine gidip geliyor bu konu hakkinda bana yardimci olabilecek bir arkadas varmi bilgili olan arastirmalarima gore bu r link 3 parcadan olusuyor ekran lcd ve bir modul bunun sebebi sorun hangisidir sizce arkadaslar sonucta hepsini degistirmem cok param gidecek basina gelen bir arkadas varmi bu olayi?