Bugün Clio'na ne Yaptın ?

camlarını sildim:aytuğ

sabah işe gidecekken bi baktım araba yok :aytuğ yani varda siyah bıraktığım araba yok kahverengi olmuş :aytuğ çamur yağmış resmen, öğleye kadar kirin pasın içindeydi yağız efendi. öğlen arası hemen bi su tuttum en azından siyah olduğu anlaşılacak kadar. hafta sonu iyi temizlik şart oldu.

sabah işe gidecekken bi baktım araba yok :aytuğ yani varda siyah bıraktığım araba yok kahverengi olmuş :aytuğ çamur yağmış resmen, öğleye kadar kirin pasın içindeydi yağız efendi. öğlen arası hemen bi su tuttum en azından siyah olduğu anlaşılacak kadar. hafta sonu iyi temizlik şart oldu.

benim pasaklı da sabah berbattı, dün akşam yapmurdan sonra ne varsa yapışmış üzerine ::D sonra bir yağdı pırıl pırıl :) yarın yine çamur olur:(

İçmi dışmi Hocam :) ve hangi kisim daha cok kirliydi :)
dış dış :) sabah arka ve ön kirliydi tabii ama ben yağmurdan sonra görüş açısından ön yanları ve arkayı sildim, öne uzanıp üzerimi daha fazla ıslatmamak için zaten ıslanmakta olduğumdan o anda :D yağmur altında cam silen ilk insan :D

benim pasaklı da sabah berbattı, dün akşam yapmurdan sonra ne varsa yapışmış üzerine ::D sonra bir yağdı pırıl pırıl :) yarın yine çamur olur:(

hocam sizin araç yine beyaz pek belli etmez, benim araç direk mutasyona uğruyor :D

dış dış :) sabah arka ve ön kirliydi tabii ama ben yağmurdan sonra görüş açısından ön yanları ve arkayı sildim, öne uzanıp üzerimi daha fazla ıslatmamak için zaten ıslanmakta olduğumdan o anda :D yağmur altında cam silen ilk insan :D

Ellerinize sağlık Hocam ıslansakta araç bizim aracımız gerekirse onunla birlikte bende ıslanırım.. o derece :D

yağmur altında cam silen ilk insan hehe hehe hehe EsteğfurAllah Hocam Siz gerekeni yapmışsınız.
.

Bugün deneyerek bir şey öğrendim ;

Benim aracım Otomatik dolayısıyla mesela kalkış yaparken gazdan ayağımı belli bir süre çekmezsem 2.vitese geçmiyor illa çekmem gerekiyormuş..

Sanırım vites geçişlerinde bir miktar gaz kesmek nefes aldırmak gerekli.... öyle mi ?

Geri