İyi günlerde kullanİconcanımın Plakalarını taktım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi günlerde kullanİconcanımın Plakalarını taktım
İyi günlerde kullan
camlarını sildim:aytuğ
sabah işe gidecekken bi baktım araba yok :aytuğ yani varda siyah bıraktığım araba yok kahverengi olmuş :aytuğ çamur yağmış resmen, öğleye kadar kirin pasın içindeydi yağız efendi. öğlen arası hemen bi su tuttum en azından siyah olduğu anlaşılacak kadar. hafta sonu iyi temizlik şart oldu.
dış dış sabah arka ve ön kirliydi tabii ama ben yağmurdan sonra görüş açısından ön yanları ve arkayı sildim, öne uzanıp üzerimi daha fazla ıslatmamak için zaten ıslanmakta olduğumdan o anda yağmur altında cam silen ilk insanİçmi dışmi Hocam ve hangi kisim daha cok kirliydi
benim pasaklı da sabah berbattı, dün akşam yapmurdan sonra ne varsa yapışmış üzerine : sonra bir yağdı pırıl pırıl yarın yine çamur olur
benim pasaklı da sabah berbattı, dün akşam yapmurdan sonra ne varsa yapışmış üzerine : sonra bir yağdı pırıl pırıl yarın yine çamur olur
dış dış sabah arka ve ön kirliydi tabii ama ben yağmurdan sonra görüş açısından ön yanları ve arkayı sildim, öne uzanıp üzerimi daha fazla ıslatmamak için zaten ıslanmakta olduğumdan o anda yağmur altında cam silen ilk insan