Bugün Clio'na ne Yaptın ?

Sisleri Beyaz - Arka cama K.Atatürk imzası - Muz Şeklindeki Yeni Model Sileceklerden - Konsolda 1 tane çatlak ızgaram vardı yenisini aldim vede Detayli İç - dış temizlğini yaptım 3 saatimi aldi. ;)

sislerimizide taktık garaja resimleri eklerım artık sıra plakalarda app olucak

Tavan boyasındaki güneş yanığı ve kaputta başlayan vernik atması nedeniyle boyanmak üzere sunroofu söküp boyacı arkadaşa teslim ettim.

Bugün tam tamına 900 tl harcadım :D Triger, Baskı balata ve Periyodik bakımı yapıldı bonus olarakda paspas alındı :)

Bugün tam tamına 900 tl harcadım :D Triger, Baskı balata ve Periyodik bakımı yapıldı bonus olarakda paspas alındı :)

Ok gibi olmuştur şimdi

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bugün dinlendirdim, ense yaptı, yarın bakıma gidecek ya, tansiyon ölçümü öncesi oturturlar ya yaşlıları, o hesap oldu biraz :aytuğ

Bende bugün dükkanın önünde hortumla su tuttum, yağmur yağdı yine toz çamur oldu...

1. yaş bakımı yapıldı, 1 yıl rahatız inşallah :dans

Bende bugün dükkanın önünde hortumla su tuttum, yağmur yağdı yine toz çamur oldu...

temiz haline gözüm alışınca benim pasaklının dün akşam yanından geçerken çok kötü görünmüştü toz olmuş, gittiğim yerden dönerken feci yağıyordu, pasaklı da pırıl pırıl tabii :D tabiat ana beni, daha doğrusu pasaklımı seviyor hehe

İconcanımın Plakalarını taktım :o

Geri