Bugün Clio'na ne Yaptın ?

3 saat uykuyla yanına bile yaklaşmadım, iyilik yapmış oldum yani :D
Bugün deneyerek bir şey öğrendim ;

Benim aracım Otomatik dolayısıyla mesela kalkış yaparken gazdan ayağımı belli bir süre çekmezsem 2.vitese geçmiyor illa çekmem gerekiyormuş..

Sanırım vites geçişlerinde bir miktar gaz kesmek nefes aldırmak gerekli.... öyle mi ?

ileride otomatik kullanacak olursam aklımda olsun debriyaj olmasa da gazdan çekmek lazım demek ki:eyv

Bugün deneyerek bir şey öğrendim ;

Benim aracım Otomatik dolayısıyla mesela kalkış yaparken gazdan ayağımı belli bir süre çekmezsem 2.vitese geçmiyor illa çekmem gerekiyormuş..

Sanırım vites geçişlerinde bir miktar gaz kesmek nefes aldırmak gerekli.... öyle mi ?

böyle bişey yapmaya gerek yok.aracınız yarı otomatik şansuman sanırım.o gaza basma şiddetine ve yol durumuna göre uygun deviri bulduğunda zaten vitesi yükseltir.

Davlumbaz içlerine kadar süngerle yıkadım pırıl pırıl oldu :D

BuguN Clioya Nemi Yaptım Size Cevap :d

Onu Sevdim Ve Armasından Öptüm... ! Cevap Budur Beyler.

yıkattım pasaklıyı 12 3 veee sabah camlarını buzlu cam haline getiren ağacın altına değil yanında ne direk ne ağaç olan bir noktaya çektim çok şükür, bir gün bari temiz kalsın yav:mad:

yıkattım pasaklıyı 12 3 veee sabah camlarını buzlu cam haline getiren ağacın altına değil yanında ne direk ne ağaç olan bir noktaya çektim çok şükür, bir gün bari temiz kalsın yav:mad:
hocam 26.04.2013 yazın bi kenara bu tarihi diyorum tarih yeniden yazılmaya baslandı bugün :D pasaklı yıkandı ha bugün vay be :)

hocam 26.04.2013 yazın bi kenara bu tarihi diyorum tarih yeniden yazılmaya baslandı bugün :D pasaklı yıkandı ha bugün vay be :)

yazmam mı ayıp ettin, hemen bıcıbıcı günlüğüne işledim rfc de :D unuturum da fazla yıkatırım falan allah korusun hehe

yazmam mı ayıp ettin, hemen bıcıbıcı günlüğüne işledim rfc de :D unuturum da fazla yıkatırım falan allah korusun hehe
aklınızdan geçen rakam kaç hocam peki :) fazla demişsiniz ya israf falan olmasın aman hehe

Geri