Bugün Clio'na ne Yaptın ?

Sene sonunda'da bir kuaföre girip manikürü pedikürü yapıldımı oo daha ne olsun :D
yıkattım pasaklıyı 12 3 veee sabah camlarını buzlu cam haline getiren ağacın altına değil yanında ne direk ne ağaç olan bir noktaya çektim çok şükür, bir gün bari temiz kalsın yav:mad:

2 ay götürür heralde onu o yıkama zaten havalar da düzeliyor hiç gereği yok 12 3:cool:
işin kötüsü tam tersi havalar açınca daha çok yıkanmaya, temizlenmeye ihtiyacı oluyor, yağmur yumuşatınca kısmi temizlik kolay da kupkuru olunca çizlir eder diye ellemiyorum :) ancak şişeyle camlara su dökme biraz işe yarıyor yazın:)

Sene sonunda'da bir kuaföre girip manikürü pedikürü yapıldımı oo daha ne olsun :D
hehe kokoş mu olacak, ama kız değil ki pasaklı :D

clio 2 mercekli far sipariş ettim. clio rs vites topuzu alsammı almasammı karar veremedim.

şu ağaç yakınlarında oluşan yapışkanımsı örtü-sanırım alerjimi azdıran da aynı şey- yüzünden pazar dönüşü park kenarına çekip 2 şişe suyla tüm camları yıkadım ama kaportaya elleyemedim çizilmesin diye, su yetmedi :berbat

Olsun Hocam Gitse kötümü olur yani :o

Pasaklımız aslaa kokoş olamaz aslaa

O Herzaman bir numara
:tony

pasaklılıkta 1 numara hehe

şu ağaç yakınlarında oluşan yapışkanımsı örtü-sanırım alerjimi azdıran da aynı şey- yüzünden pazar dönüşü park kenarına çekip 2 şişe suyla tüm camları yıkadım ama kaportaya elleyemedim çizilmesin diye, su yetmedi :berbat

çam ağacından akan reçine gibi bi şeyi mi diyorsunuz hocam? benimde başım belada onlarla bu ara çünkü :)

çam ağacından akan reçine gibi bi şeyi mi diyorsunuz hocam? benimde başım belada onlarla bu ara çünkü :)

annem inatla geçen yıl olmayan bir durum diyor ben hatırlamıyorum ama ilk defa görüyorum sanki böyle bir şey, 2-3 haftadır ağaç olan taraftaki araçların tümümün üzeri buzlu cam görüntüsüne dönüyor yani belli renkli bir şey akmıyor, komple yapış yapış üzeri, tabii benim de evden markete gidip gelsem kaşınma sebebim aynı sanırım, hele iş yerinde duş ve saçımı başımı yıkama şansım olmadığı için felaket haldeyim e ceket giyilmiyor sıcakta kollar yara olacak yakında:(

annem inatla geçen yıl olmayan bir durum diyor ben hatırlamıyorum ama ilk defa görüyorum sanki böyle bir şey, 2-3 haftadır ağaç olan taraftaki araçların tümümün üzeri buzlu cam görüntüsüne dönüyor yani belli renkli bir şey akmıyor, komple yapış yapış üzeri, tabii benim de evden markete gidip gelsem kaşınma sebebim aynı sanırım, hele iş yerinde duş ve saçımı başımı yıkama şansım olmadığı için felaket haldeyim e ceket giyilmiyor sıcakta kollar yara olacak yakında:(

alla alla ne ki hocam o ağaçtan akan şey çok ilginç. sıcaklar çok erken geldi amasyada da durum aynı bir de buranın halkında bi sıkıntı var sanırım otobüsler ufak klima yok camı açıyoruz haliyle benim yanıma her gelen ilk iş camı kapatıyor ben açıyorum o kapatıyor tatlı bir rekabet oluyor aramızda :D ya bende gariplik var ya onlarda :) ağaçların yapısı mı bozuluyor ki sıcakta acaba

alla alla ne ki hocam o ağaçtan akan şey çok ilginç. sıcaklar çok erken geldi amasyada da durum aynı bir de buranın halkında bi sıkıntı var sanırım otobüsler ufak klima yok camı açıyoruz haliyle benim yanıma her gelen ilk iş camı kapatıyor ben açıyorum o kapatıyor tatlı bir rekabet oluyor aramızda :D ya bende gariplik var ya onlarda :) ağaçların yapısı mı bozuluyor ki sıcakta acaba

genel olarak var bu durum, geçen yıl nisanda aldım aracı böyle şey olsa 1 ay yıkatmadan duramazdım hani aynı yere çekiyorum bir de aynı ağaçlar bir gariplikl ama oto yıkamada ya da yol kenarında yeni yıkanmamışların üstü bu yapışkan örtüyle kaplı gibi :( her geçen gün doğanın dengesi bozuluyor malum, böceklerle ilgili sorunlar da bunun sonucu oluyor ya zaten bizim tarafa mı has sorun anlamadım bir foto çekebilirsem eklerim.

Haftaiçi yatışta olduğu gibi bugünde yatsın, yarın temizlik yıkanma sonrası gezintiye çıkarız inşallah :)

Geri