Bugün Clio'na ne Yaptın ?

Sonunda aklımda olan Ortadan çift çıkış egsoz yaptırdım :) aracım clio sport ayrıcada servisden yan sinyal lambalarının kromunu bulup taktım sonrada philips turuncu ampül taktım misler gibi oldu :)

E hani resim :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ankara bu aralar çok yağışlı ne yazıkki resimlesem bile çok kötü çıkar ama haftaya buluşma var büyük ihtimal ordan prof fotolarını kesinlikle atcam tahminimden çok daha şık oldu fazlada ses çıkarmıyor çevirmede polisler hayran hayran bakıyor orjinalmi diyorlar :) kafam rahat :)

Klima tesisatı kontrol edildi. Gaz basıldı

Xenonum buz maviydi şahinde aynısını görünce beyaz xenona çevirdim :) Klima tesisatı kontrol edildi, yağı ve gazı basıldı vede lpg bayide filtre değişti ayrıca güzel bir ayar çekildi :) buda bonus oldu ;)

20130516144934.jpg

20130516144907.jpg

Bugün izinliydim..arabam bir süredir..1-2 kere gazlayınca 3 viteste 5 binde kesiklik yapıyordu..tak etti artık gittim sanayiye önce kelebek kutusunu söktüm..sonra emme manifoltunu..sonra manyetik tutucu kaptörünü..kliometre kaptöründede sıkıntı vardı 100 den sonra sıfıra düşüyordu okumuyordu alan boşalmısken onuda değiştiriyim dedim :D oda cıktı aradan..sonra bir güzel kelebek kutusunu temizledim detaylı emme manifoltunu kelebek kutusunun ve emme manifoltunun origlerini contalarını komple değiştirdim..taktım manyetik tutucu aldım soketinie kadar değişti bi konuda çok saçma geldi ( manyetik tutucu 65 lira onun soketi sadece 2 kaplo ve soket ucu var 60 lira :S ) şaşırdım yapmısken tam olsun dedik ama değiştirdim..sonra bir güzel topladım taktım araba saat gibi oldu maşallah.Hava filitresini takmadan 1-2-3-4 kesici kesici bi gezdim cevre yolunda bi sıkıntı olmadı :) sonra komple topladım dört dörtlük.baktım radyatörden su damlatıyor bi radyaatör tıkayıcı madde varmış onu taktım 20 kilometre gezmek gerekiyormus onu koyduktan sonra gezdim.Sonra 4 -4 lük iç dıs yıkadım lastiklerine :D prilini cektim evin önüne koydum :)

Bugün izinliydim..arabam bir süredir..1-2 kere gazlayınca 3 viteste 5 binde kesiklik yapıyordu..tak etti artık gittim sanayiye önce kelebek kutusunu söktüm..sonra emme manifoltunu..sonra manyetik tutucu kaptörünü..kliometre kaptöründede sıkıntı vardı 100 den sonra sıfıra düşüyordu okumuyordu alan boşalmısken onuda değiştiriyim dedim :D oda cıktı aradan..sonra bir güzel kelebek kutusunu temizledim detaylı emme manifoltunu kelebek kutusunun ve emme manifoltunun origlerini contalarını komple değiştirdim..taktım manyetik tutucu aldım soketinie kadar değişti bi konuda çok saçma geldi ( manyetik tutucu 65 lira onun soketi sadece 2 kaplo ve soket ucu var 60 lira :S ) şaşırdım yapmısken tam olsun dedik ama değiştirdim..sonra bir güzel topladım taktım araba saat gibi oldu maşallah.Hava filitresini takmadan 1-2-3-4 kesici kesici bi gezdim cevre yolunda bi sıkıntı olmadı :) sonra komple topladım dört dörtlük.baktım radyatörden su damlatıyor bi radyaatör tıkayıcı madde varmış onu taktım 20 kilometre gezmek gerekiyormus onu koyduktan sonra gezdim.Sonra 4 -4 lük iç dıs yıkadım lastiklerine :D prilini cektim evin önüne koydum :)

Helal olsun epey uğraşmışsın ama neticesinde başarmışsın umarım hep bu keyifle kullanırsın makinayı:eyv

PASTA CİLA BOYA KORUMA YAPTIRDIM :servis

cliopasta.jpg

Harika olmuş mahşallah tertemiz :) yanıksız ve cilalı az bulunur :) Önerim ise aynaları gövde rengine boyatırsanız daha şık olabilir veya aynalara bi sticker ayrıca anteni kısaltırsanız 10 numara bi clio çıkar ortaya dediğim gibi sadece öneri zevkler ve renkler farklıdır :)
PASTA CİLA BOYA KORUMA YAPTIRDIM :servis

cliopasta.jpg

Xenonum buz maviydi şahinde aynısını görünce beyaz xenona çevirdim :) Klima tesisatı kontrol edildi, yağı ve gazı basıldı vede lpg bayide filtre değişti ayrıca güzel bir ayar çekildi :) buda bonus oldu ;)

20130516144934.jpg

20130516144907.jpg

En sevdiğim ClioSport. :)
GÜn geçtikte güzelleşiyor. Egzozu ortada güzel görünmez diye düşünüyordum ama gerçekten güzel olmuş. :) Kazasız belasız binin inşallah. :)

Çok teşekkürler, çok sağolun :) kat kat iyileri sizin olsun bakalım egsozu oraya alana kadar akla karayı seçtim şimdilik birkaç projem daha var ondan sonra artık evliyadiyelik bincem kısmetse :) kazasız cezasız günler :)

Geri