Bugün izinliydim..arabam bir süredir..1-2 kere gazlayınca 3 viteste 5 binde kesiklik yapıyordu..tak etti artık gittim sanayiye önce kelebek kutusunu söktüm..sonra emme manifoltunu..sonra manyetik tutucu kaptörünü..kliometre kaptöründede sıkıntı vardı 100 den sonra sıfıra düşüyordu okumuyordu alan boşalmısken onuda değiştiriyim dedim
oda cıktı aradan..sonra bir güzel kelebek kutusunu temizledim detaylı emme manifoltunu kelebek kutusunun ve emme manifoltunun origlerini contalarını komple değiştirdim..taktım manyetik tutucu aldım soketinie kadar değişti bi konuda çok saçma geldi ( manyetik tutucu 65 lira onun soketi sadece 2 kaplo ve soket ucu var 60 lira :S ) şaşırdım yapmısken tam olsun dedik ama değiştirdim..sonra bir güzel topladım taktım araba saat gibi oldu maşallah.Hava filitresini takmadan 1-2-3-4 kesici kesici bi gezdim cevre yolunda bi sıkıntı olmadı
sonra komple topladım dört dörtlük.baktım radyatörden su damlatıyor bi radyaatör tıkayıcı madde varmış onu taktım 20 kilometre gezmek gerekiyormus onu koyduktan sonra gezdim.Sonra 4 -4 lük iç dıs yıkadım lastiklerine
prilini cektim evin önüne koydum